Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem měl husí kůži, jak byli borci v hlavních rolích nesympatický a na loket ..... Ian, to je ufňukaná přecitlivělá baba, ostuda našeho plemene. Což je k pláči, ne xmíchu. Lance je ten nejodpudivější metrouš s naprosto zápornym sexappealem, neexistuje, že by měl u žen vůbec nějakej, natož takovej, úspěch. No way. Komedie nevtipná, vtipy nedotažený, neoriginální, stupidní gagy, urážející moji inteligenci. ()

Reklama

jahol 

všechny recenze uživatele

Jako celek svěží a příjemné a naštěstí tak hbité, že pachuť trapných scén, kterých je ve filmu poměrně dost, rychle vymizí díky dobrému fórku nebo herecké etudě. Hlavní dějová osnova je samozřejmě lehce předvídatelná, ale ve vedlejších linkách mě film párkrát docela dostal (skvělí "opraváři"). Jako oddechovka před plněním manželských povinností (po 23 letech manželství) vcelku optimální záležitost. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sex drive je skvělá teeneger komedie u které vypnete a skvělé se odreaguejte. Po dlouhé době komedie u které jsem se popadal smíchem za břicho. Herecké obsazení je moc milé, příjemné, krásné a hlavně vtipné. Snad snímek vydělá víc než doposud, protože si to zaslouží. Opravdu velmi příjemné překvapení a všem doporučuju. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda neskutečná pecka a od dob Millerovi na tripu jsem lepší komedii snad neviděl. Sean Anders (Millerovi na tripu, Táta je doma, Instant family) natočil komedii, která má morálku někde hluboko v zadku a každou sekundu tady tasí hlášky, vtipy, neskutečně komické scény a když řeknu, že tady bylo přes sto holých zadků, ptáků a koz, tak je to ještě málo. Necenzurovaný, delší režisérský "Directors cut" je šíleně zvrhlý a když není na place co k vidění, jen tak do scény vběhne nahá ženská a za 2 sekundy zase zmizí. No bizár největšího kalibru. Na to, o jaký film jde, je to v jádru vlastně fajn road movie, která má hlavu a patu, dobrý příběh, výborné postavy, šikovně načrtnuté vzájemné vztahy a finále je už úplně za hranou. Fajn herci jako James Marsden, Josh Zuckerman a Clark Duke už jenom završují finální výsledek a já jsem teda spokojený a lepší komedii snad už ani nenajdu. Pro fandy Prciček/Millerovi/Machři a podobných věcí je to povinnost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Potom, co Iana trefí horké víčko od nádobky na chladící kapalinu v motoru, má Ian vypáleno na čele "HOT". To je ale nesmysl, správně tam má být zrcadlově vypáleno "TOH". (c.tucker)
  • Hoci putoval film do kín s prístupnosťou R, bol natočený podľa románu pre mladých. (Raccoon.city)
  • Seth Green (Ezekiel) i Katrina Bowden (Ms. Tasty) se před tímto filmem objevili v hudebních videích "Fall Out Boy". Seth Green v pohřební scéně "It Ain't a Scene, It's an Arms Race" a Katrina Bowden jako zlá holka tancující s Patrickem Stumpem v "Dance Dance". (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno