Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně slabota, která nešahá předchozím dvěma dílům ani po kotníky. Film doplácí na upracovaný scénář, který působí přitrouble, protože pašuje do děje náležitosti, které tam z logického hlediska a vzhledem k událostem popsaným v předchozích dvou filmech prostě nepatří – odkdy má Kayako nějakou sestru?! A kletba se dá zastavit jednoduše provedením rituálu? No táák! A hlavně – to co je na sérii The Grudge tak působivé, je samotná Kayako. Ta samozřejmě nechybí ani tentokrát, ale její výstupy už nejsou ani zdaleka tak děsivé, což bych přičetl na vrub rychlému střihu a vůbec uspěchanému tempu celého filmu. Abych jen nehanil, tak dodávám, že snímek nabídne solidní finále a taky půvabnou Johannu Braddy v jedné z hlavních rolí. Za to budiž ty dvě hvězdy, jinak to je úplně zbytečný film. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Príjemná, oddychová ducharina, ktorá si na nič nehrá a má to slušný rozjazd od začiatku do konca som bol v neopísaťelnom napätí, ano na japonský originál od Shimizua to nedosahuje ale má to niečo do seba. Triky sú slušné,lakačky tiež, premňa jasných 80 percent. PS: Koniec dal jasne tušiť, že bude ďalšie pokračovanie. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už teda vážně ne. Z kdysi výborného a hlavně strašidelného hororu ( mám na mysly samozřejmě japonskej originál) se stala neuvěřitelně nudná hovadina. Už druhý díl stál zaprd a tohle je ještě mnohem horší. Duchové a jejich strašení je opravdu příšerné, obludné a nezajímavé. Jsem k hororu velmi tolerantní, vždy hledám něco co by stálo alespoň za minimální pozornost, ale pravda je taková, že tady nic takového není. Někdo asi nepochopil, že dlouhovlasatí duchové to už mají dávno v americe za sebou, a že patří do Japonska. Prosím další díl už ne i když jsem přesvědčen že ještě minimálně jeden bude a to jak nyní je v modě tak rovnou ve 3D. To bude nádhera, to bude podívaná už se nemůžu dočkat. Takže Smrtící nenávist 3 je zcela zbytečné pokračování, které postrádá vše co dělalo originál tak děsivým a o tom jakým je zklamáním nemá cenu se vůbec zmiňovat. Ano až tak to bylo špatné. No řiká se třikrát a dost a v tomto případě to platí desetinásobně. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Takashi Shimizu bere po dvojce nohy na ramena, a na další pokračování z výšky dohlíží už jen coby producent. Nahrazuje ho Wilkins, který na sebe sice upozornil povedeným zombie-splatterem Splinter, ale dlouhovlasí duchové mu očividně nevoní. Promyšlené vystavění příběhů očima jednotlivých postav vyměnil za jednoduše vyprávěné dějství, a strašidelnou rodinku vřískajících přízraků degradoval na srandovní bubáky. Dílo zkázy jest dokonáno tím, že veškerou děsivost zcvrkává na pár lekaček a doplňuje zbytečnými krvavými cákanci. Obsazení Shawnee Smith je pouze zoufalým reklamním tahem, jak tenhle paskvil prodat alespoň fanouškům série Saw. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Absolútne zdevastovaný Shimizuov nápad so všetkým, čo k tomu patrí. Ju-On prišla až do Chicaga a spôsobila tam pekné jatky. Tým samozrejme upozorňujem, že sa vytratila všetká atmosféra série, pribudlo hodne litrov kečupu, z hrôzu naháňajúcich duchov sa stali komické a zábavné postavy na ktorých sa neraz pousmejete, a z jedného z najlepších japonských hororov všetkých čias sa stala stupídna americká paranormal vyvražďovačka pre teenagerov. Že sa ten Wilkins nehanbí prezentovať tento dríst pod značkou The Grudge a ešte ho nazvať aj pokračovaním. Čo sa filmariny týka, bol to od začiatku jasný treťotriedny podpriemer za malinký rozpočet, nenáročného diváka po preflámovanom večeri slušne uspí, ale ja, ako fanúšik Ju-On, som znechutený. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama