Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Knor 

všechny recenze uživatele

Ta svinská zkroucená krkající Kayako mi nahání husí kůži. A to je tak jediný co můžu tomuhle filmu připsat k dobru. Všechno ostatní je špatný. Potěší jen snad ještě Shawnee Smith a to je asi tak všechno. Tahle prokletá série má to nejlepší za sebou a už bych ji nechal bejt. I Kayako musí jednou dokrkat. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Stupidní „navazovačka“ v úvodu. Tak jsem si říkal, jednoho děcka bychom se v hororu zbavili, ale ouha, vzápětí se objevuje další, o co hůř je to holka a co nejhůře, je to astmatička. Pak už se jen opakuje stále dokola to, co už bylo předtím. Tak tedy nic nového, můžeme se „těšit“ na dalších dvacet pokračování. Někdy jsem už film z nudy přejížděl. Takže lze jen pochválit oněch pár efektů, ale už ohleděných. 201206218714/9030++++++++++++++++++ Vcelku souhlasím s mým starším komentářem, ale tu dvacítku bych přeci jen dal. Když to sečtu, plus ten závěr, tak to vyjde. Jinak však trvám na to, že to bylo stále dokola totéž. Mimochodem, jen pro pobavení, v tomto díle počeštili jména rodiny Saeki takto. Matka, předtím Kyoki nebo Kaoki jako Kagiako a jednou dokonce jako Kayaking. Otec původně Takeo je Takei a syn zůstal jako předtím, tedy Toshio.       20200507 ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně slabota, která nešahá předchozím dvěma dílům ani po kotníky. Film doplácí na upracovaný scénář, který působí přitrouble, protože pašuje do děje náležitosti, které tam z logického hlediska a vzhledem k událostem popsaným v předchozích dvou filmech prostě nepatří – odkdy má Kayako nějakou sestru?! A kletba se dá zastavit jednoduše provedením rituálu? No táák! A hlavně – to co je na sérii The Grudge tak působivé, je samotná Kayako. Ta samozřejmě nechybí ani tentokrát, ale její výstupy už nejsou ani zdaleka tak děsivé, což bych přičetl na vrub rychlému střihu a vůbec uspěchanému tempu celého filmu. Abych jen nehanil, tak dodávám, že snímek nabídne solidní finále a taky půvabnou Johannu Braddy v jedné z hlavních rolí. Za to budiž ty dvě hvězdy, jinak to je úplně zbytečný film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Člověk až žasne, kam lze dovést jednu z nejnadějnějších a nejpůsobivějších horrorových sérií nového tisíciletí (a jak opět přesně to, co jsem chtěl říct, již trefně vystihl Obitus :-) ). Inu, Amíci. Původní remake japonského originálu byl docela fajn, ne tak strašidelný, ale byl fajn. Koukám, že si budu muset pustit druhý díl americké série, abych zjistil, jak je možné, že se Kayako s Toshiem dostali z Japonska do USA. Tenhle třetí díl by byl možná i fajn, kdyby byl originální a kdyby vůbec nesouvisel s celým fenomenem Ju-on/Grudge. Protože Kayako s Toshiem se tam objevují jen zcela náhodně a bezúčelně, aby tam prostě byli, protože pořád to jsou oni, co ve filmu za něco stojí. I když z tohoto důvodu nechápu, proč jejich zabíjení není uvedeno do konce a je vždy uťato ještě než je dílo dokonáno. Přiznám se, když se zápletka začala otírat o Amitywille a z jednoho z hlavních hrdinů se začal stávat další DeFeo, tak jsem to vypnul. Potěšila mě vlastně jen Shawnee Smith, ta holka prostě nestárne. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama