Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

jerenymo odpad!

všechny recenze uživatele

Výsměch.... bral sem ohled na to, že tento díl vyšel jako video film,ale stejně si nemůžu pomoct. Těžká nuda od prvních minut víte jak to dopadne, klučina, ze kterýho mi v první dílu opravdu těžce běhal mráz po zádech je zde ztělesněn nejspíše 15ti letým klukem...což je dosti úsměvné a samotná jeho maminka, která opět v prvním díle byla děsivá je zde znázorněna jakousi ženou (nejspíše s parkinsonem) v bílém pyžamu, která se plazí všude a povšem....dle mě ta žena měla hlad a proto otvírala na všechny hubu a plazila se po nich.... jinak se tento počin nedokážu vysvětlit.... doufám že už další díly nevzniknou, páč prznit takhle první díl je opravdu hanba. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hirošimo a Nagasaki se nějakým záhadným způsobem přesunuli do činžáku v Čikegu, jenže ten činžák je hodně špatný studio někde uprostřed Bulharska a to je kurefský problém.Začátek vypadal hodně nadějně, jenže to trvá jen pět minut a pak se začne až příliš moc mluvit a příliš málo umírat, natož strašit.Nechápu, že se nenašel rozpočet na normální lokace v USA, i v Kanadě by to bylo lepší, než-li v těch ubohých a strašlivě neuvěřitelných in i exteriérech.Nějakou záhadou jsem vynechal dvojku, asi jsem byl línej najít složku, tak jsem to přefouknul rovnou na trojku a leč mi je tahle série v celku volná, tohle bylo prostě smutný.Minimum lekaček je fantastických, za to taky jedna * a ta druhá za krásnou Johannu Braddy.Žalostné zakončení něčeho, co američané dokonale a lépe převedli na plátno než Nakaši Šimpanzu v Jemenu, bohužel tenhle přesun na video a co je horší do strašných reálií Bulgary to vole Hiroši no hajimari.....teda jako úplně posral.30%. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už teda vážně ne. Z kdysi výborného a hlavně strašidelného hororu ( mám na mysly samozřejmě japonskej originál) se stala neuvěřitelně nudná hovadina. Už druhý díl stál zaprd a tohle je ještě mnohem horší. Duchové a jejich strašení je opravdu příšerné, obludné a nezajímavé. Jsem k hororu velmi tolerantní, vždy hledám něco co by stálo alespoň za minimální pozornost, ale pravda je taková, že tady nic takového není. Někdo asi nepochopil, že dlouhovlasatí duchové to už mají dávno v americe za sebou, a že patří do Japonska. Prosím další díl už ne i když jsem přesvědčen že ještě minimálně jeden bude a to jak nyní je v modě tak rovnou ve 3D. To bude nádhera, to bude podívaná už se nemůžu dočkat. Takže Smrtící nenávist 3 je zcela zbytečné pokračování, které postrádá vše co dělalo originál tak děsivým a o tom jakým je zklamáním nemá cenu se vůbec zmiňovat. Ano až tak to bylo špatné. No řiká se třikrát a dost a v tomto případě to platí desetinásobně. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám sérii Grudge a Ju-On velice rád tak tento díl je největším zklamáním!Asi už je proto že se režie nechopil sám Takashi Shimizu ale je pouze jako producent.Fim postrádá atmosféru a to právě dělá z této série nejvíce..je to opravdu špatný pokus udělat pokračování už se těším na verzi kterou připravuje právě Takashi Shimizu.To´hle je bída!! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto duchařského hororu není příliš špatné. Bohužel je to stále o tom samém a nic tedy nepřekvapí. Duch Kayako jde po svých obětí poměrně často, kterých je snad více než v předchozích filmech. Některé její pohyby, které byly v prvním snímku strach nahánějící a měly co do sebe, tak zde mi párkrát přišly směšné. Atmosféru si umí částečně zachovat a fandové tohoto žánru by neměli být vyloženě zklamáni. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama