Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (188)

domkis 

všechny recenze uživatele

Tak tohle šlo fakt asi nějak mimo mě. Totálně ztracený čas sledováním pouze sledu událostí, které jsou údajně podle skutečnosti. Bez příběhu, bez nápadu, bez nějakého rozuzlení, nebo zodpovězení otázky PROČ? vlastně se tohle všechno děje. A to ani nemluvím o nesmrtelnosti některých účastníků. Slabé dvě hvězdy za to, že jsem se aspoň bála. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehkej nadprůměr a přesně ten jsem dostal.. vzhledem ke zkušenostem z posledních let už hororový fanoušci nemůžou pokaždý čekat zázrak, ale troufnu si říct, že tohle byl v pohodě home invasion.. film má celkem krátkou stopáž, takže v podstatě neni šance, aby vás nudil.. rodina a kolem nikde nikdo, jenom psychopati, louky a lesy.. slabší 4* ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, priamočiary horor, ktorý ma osobne bavil ešte o chlp viac než jeho predchodca. Audiovizuálne štýlové skoro ako od Carpentera (keby išiel točiť jednoduchší film), v perfektnom prostredí takmer ako zo starých dobrých camp slasherov, so známymi záporákmi, ktorí konečne dostávajú aj na prdel a nemajú tam len čakajúce ovce na porážku. Gore je síce málo, ale vyzerá excelentne a okrem toho je ho plná prdel v iných hororoch, toto sa sústredí skôr na napätie a atmosféru, čo mu imho vychádza výborne. Tento rok som zatiaľ lepšiu novinku nevidel, takže ja som spokojný s tým ako sa to vydarilo, obzvlášť keď vlastne ide o komerčnú produkciu. Snáď sa na tretí diel zase nebude čakať 10 rokov. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvý diel (inšpirovaný týmto oveľa lepším, síce tiež nelogickým, zato atmosférickejším a živočíšnejším filmom) pokladám za podpriemer. Nechápem istý kultový status, ktorý si udržiava na čsfd. Herci fajn, atmosféra OK, ale blbý scenár ma dvíhal zo stoličky každé dve minúty. Preto som vnímal negatívne, keď sa začalo hovoriť o dvojke. A hovorilo sa o nej a hovorilo sa o nej a hovorilo sa o nej. A stále nič. Napokon trvalo 10 (slovom a s výkričníkom: desať!) rokov, kým vznikla. Atmosféra pekelnej noci nie je najhoršia, občas to má sadistickú silu (naturalistické úmrtia) a herci nie sú od veci (hlavne Bailee Madison). Ale celé je to hrozne veľké klišé a scenár nemohol byť hlúpejší. Ku koncu som bol otrávený a prial som si, aby sa to konečne skončilo. Režisér Johannes Roberts po solídnom školskom záreze F úspešne pokračuje v zasypávaní si vlastnej, kedysi nádejnej hororovej kariéry. Temná strana dvier, Storage 24, 47 metrov, Oni 2... samé číslovky a nie dobré horory. Napriek tomu (a trápnemu finále s nezabiteľným psychopatom) mi to pripadalo o štipku lepšie, než jednotka. Možno aj vďaka soundtracku presne podľa môjho gusta. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak debilní horor jsem už dlouho neviděl. Christina Hendricks absolutně bez zájmu, proto taky chcípla jako první a ani se tomu nebránila. Taťka co přežije s kůlem v břiše, ale píchnutí šroubováčkem ho odrovnalo ihned, no to máš za to, že necháváš holky samotné blbečku, synáček co nedokáže zastřelit někoho, kdo mu zabil mámu a místo toho brečí a uteče a ten frajer co bouchnul v autě a stal se z něj Ghost Rider tak ten mě hodně rozesmál. A takovýhle sračky pouštěj u nás v kinech to mě poser. Hvězda za celkem dobrou atmosféru, trochu krve a za super retro songy. "Proč to děláte ? A proč ne ?" Nedoporučuju. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Kids in America“ od Kim Wilde. Ve scéně v koupelně hraje „Live It Up“ od Mental As Anything. Ve 43. minutě hraje „Night Moves“ od Marilyn Martin. Ve 47. minutě hraje „Cambodia“ od Kim Wilde. U bazénu hraje „Total Eclipse of the Heart“ od Bonnie Tyler. Závěrečná písnička je „Making Love Out Of Nothing At All“ od Air Supply. (Duoscop)

Reklama

Reklama