Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

No, co napsat. První americký díl mě nadchnul, druhý znechutil a třetí.....uspokojil. Prakticky si nemůžu na nic stěžovat, dostal jsem to, co jsem čekal. Otázkou však je, zda i to mi vlastně stačilo. Film nemá ani hlášku, ani scénu, kterou si bych si zapamatoval. JInak to sourozenecké trio je povedené, a Smith je hezká a dobrá herečka. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodina malého Jakea je po smrti a on sám záhy zemře v psychiatrické léčebně. Vracíme se do prokletého domu v Chicagu, kde si dvojice skřehotavých a bledých duchů zavražděné matky a syna vyhlídla další oběti s tím rozdílem, že tentokrát útočí ještě ve větší síle a to i mimo inkriminovaný dům. Na scénu vstupuje nejen sourozenecká trojice obývající kletbou stižený dům, ale také sestra zavražděné Kaiako o které se dozvídáme víc z jejího života. Tak tedy do třetice všeho dobrého a hlavně zlého, protože krutá kletba ještě zdaleka neřekla své poslední slovo S novým režisérem, bez hereckých hvězd, ale nikoliv s přehršlí nových nápadů a upřímně řečeno po dvou dílech mohli tvůrci stěží vymyslet něco zásadně neviděného, ale přesto se snaha tvůrcům nedá upřít. Po mrazivé dvojce už následné pokračování takové není, ale přesto je to obstojný horor a další pokračování už dost vyštaveného námětu bych nedoporučoval. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Takashi Shimizu bere po dvojce nohy na ramena, a na další pokračování z výšky dohlíží už jen coby producent. Nahrazuje ho Wilkins, který na sebe sice upozornil povedeným zombie-splatterem Splinter, ale dlouhovlasí duchové mu očividně nevoní. Promyšlené vystavění příběhů očima jednotlivých postav vyměnil za jednoduše vyprávěné dějství, a strašidelnou rodinku vřískajících přízraků degradoval na srandovní bubáky. Dílo zkázy jest dokonáno tím, že veškerou děsivost zcvrkává na pár lekaček a doplňuje zbytečnými krvavými cákanci. Obsazení Shawnee Smith je pouze zoufalým reklamním tahem, jak tenhle paskvil prodat alespoň fanouškům série Saw. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama