Reklama

Reklama

3:15 zemřeš

  • Česko Horor v Amityville (více)
Trailer

14. listopadu 1974 dovedl policii zoufalý telefonát do domu DeFeových, kde nalezla šest těl obyvatel domu, zastřelených ve spánku. K vraždě rodičů a čtyř sourozenců se přiznal Ronald DeFeo, který tvrdil, že mu to přikázaly hlasy. O rok později, 18. prosince 1975, se do domu přistěhovali George a Kathy Luzovi se svými třemi dětmi. Mysleli si, že to bude dům jejich snů. Mohl být, pokud by to byly noční můry... Rodina Lutzových v domě vydržela pouhých dvacet osm dní, během nichž byli terorizováni démonickými silami. Film 3:15 zemřeš, natočený podle skutečné události, zachycuje jeden z nejděsivějších příběhů o strašidelných domech, které kdy byly vyprávěny - protože se skutečně stal. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (591)

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek slušnej, ale pak už to bylo horší a horší a ani lekačky za moc nestály. Děj je od začátku, kdy ukážou co se stalo jasnej, takže žádný moc velký překvapení se nekoná a konec trošku napínej je, ale ten happyend se tam jaksi nehodil a taky by bylo mnohem lepší, kdyby tam někdo zemřel vprůběhu filmu, ale nic takovýho se nekonalo a jen pár dobrých scén tenhle horor zachránilo od horšího hodnoceníj ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Rámcovaním v úvode a závere pristupuje remake k svojmu originálu rovnako ako Nispelov The Texas Chainsaw masacre k svojmu Hooperovmu predobrazu. Oproti nemu si podľa mňa ale oveľa lepšie vedie v budovaní atmosféry ako aj v ústrednom hereckom podaní Ryana Reynoldsa. Žiaľ škoda, že v celku to už nie je tak konzistentné ako v jednotlivých sekvenciách. Badateľné to je hlavne v poslednej dvadsaťminútovke - je síce najakčnejšia, ale to práve paradoxne filmu najviac ubližuje. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Duchařská fantasmagorie bez racionálního základu. Melissu George mám rád, a to nejen proto, jak vypadá, Chloe Moretz je další herecká přidaná hodnota, ale tenhle horor byl krok vedle. Jak něco takovýho mohl produkovat Michael Bay. # Postřeh - klika má na sobě symbol křesťanského kříže; při otevření dveří se kříž otočí o 180° a je z něj satanský - zajímavý nápad. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Me se tenhle horor nahodou libil moc. Pribeh je sice klasika o strasidelnym dome, ale tady je to navic osvezeny tim nabadanim obyvatel k zabijeni. Navic lekacky fungujou, nejaky drsny sceny tu jsou taky a film dokaze skvele vybudovat atmosferu i bez haldy mrtvol. Navic i Ryan Reynolds, keryho furt vidim jako Van Wildera je tady velmi slusnej a i na ostatni si stezovat nemuzu. Takze par super napadu, skvela atmosfera a fungujici lekacky, to na dobrej horor staci. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že konečně někdo natočil pořádnej horor. Ovšem druhá polovina filmu už trochu ubírá na tempu a ke konci je vám vlastně úplně jedno jak všichni dopadnou. Jsou ale scény ze kterých se mi postavily chlupy až na prdeli. A to když ty malý haranti zavřou chůvu do skříně a ona se nemůže dostat ven. A druhá přímo skvostná scéna, když malá DeFeová vyleze na střechu baráku a mává rodičům. Když jsem si přečetl článek o Amityvillu, nemohl jsem tejden spát. Po shlédnutí tohohle snímku jsem už však usínal beze strachu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Horor v Amityville je jedným z najskúmanejších paranormálnych prípadov v histórii Ameriky a aj najpopulárnejší odborníci pre nadprirodzené udalosti v Amerike Lorraine a Ed Warrenovci, ktorý rozlúštili už nejednu záhadu, potvrdili, že dom skutočne oplýva mnohými zlými silami. Avšak čokoľvek, čo sa v dome nachádza, je negatívnej podstaty, ale nemá nič s niekým, kto kedysi chodil po svete v ľudskej podobe. (Raccoon.city)

Související novinky

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama