Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hirošimo a Nagasaki se nějakým záhadným způsobem přesunuli do činžáku v Čikegu, jenže ten činžák je hodně špatný studio někde uprostřed Bulharska a to je kurefský problém.Začátek vypadal hodně nadějně, jenže to trvá jen pět minut a pak se začne až příliš moc mluvit a příliš málo umírat, natož strašit.Nechápu, že se nenašel rozpočet na normální lokace v USA, i v Kanadě by to bylo lepší, než-li v těch ubohých a strašlivě neuvěřitelných in i exteriérech.Nějakou záhadou jsem vynechal dvojku, asi jsem byl línej najít složku, tak jsem to přefouknul rovnou na trojku a leč mi je tahle série v celku volná, tohle bylo prostě smutný.Minimum lekaček je fantastických, za to taky jedna * a ta druhá za krásnou Johannu Braddy.Žalostné zakončení něčeho, co američané dokonale a lépe převedli na plátno než Nakaši Šimpanzu v Jemenu, bohužel tenhle přesun na video a co je horší do strašných reálií Bulgary to vole Hiroši no hajimari.....teda jako úplně posral.30%. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

No, co napsat. První americký díl mě nadchnul, druhý znechutil a třetí.....uspokojil. Prakticky si nemůžu na nic stěžovat, dostal jsem to, co jsem čekal. Otázkou však je, zda i to mi vlastně stačilo. Film nemá ani hlášku, ani scénu, kterou si bych si zapamatoval. JInak to sourozenecké trio je povedené, a Smith je hezká a dobrá herečka. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto duchařského hororu není příliš špatné. Bohužel je to stále o tom samém a nic tedy nepřekvapí. Duch Kayako jde po svých obětí poměrně často, kterých je snad více než v předchozích filmech. Některé její pohyby, které byly v prvním snímku strach nahánějící a měly co do sebe, tak zde mi párkrát přišly směšné. Atmosféru si umí částečně zachovat a fandové tohoto žánru by neměli být vyloženě zklamáni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Príjemná, oddychová ducharina, ktorá si na nič nehrá a má to slušný rozjazd od začiatku do konca som bol v neopísaťelnom napätí, ano na japonský originál od Shimizua to nedosahuje ale má to niečo do seba. Triky sú slušné,lakačky tiež, premňa jasných 80 percent. PS: Koniec dal jasne tušiť, že bude ďalšie pokračovanie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama