Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám sérii Grudge a Ju-On velice rád tak tento díl je největším zklamáním!Asi už je proto že se režie nechopil sám Takashi Shimizu ale je pouze jako producent.Fim postrádá atmosféru a to právě dělá z této série nejvíce..je to opravdu špatný pokus udělat pokračování už se těším na verzi kterou připravuje právě Takashi Shimizu.To´hle je bída!! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto duchařského hororu není příliš špatné. Bohužel je to stále o tom samém a nic tedy nepřekvapí. Duch Kayako jde po svých obětí poměrně často, kterých je snad více než v předchozích filmech. Některé její pohyby, které byly v prvním snímku strach nahánějící a měly co do sebe, tak zde mi párkrát přišly směšné. Atmosféru si umí částečně zachovat a fandové tohoto žánru by neměli být vyloženě zklamáni. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodina malého Jakea je po smrti a on sám záhy zemře v psychiatrické léčebně. Vracíme se do prokletého domu v Chicagu, kde si dvojice skřehotavých a bledých duchů zavražděné matky a syna vyhlídla další oběti s tím rozdílem, že tentokrát útočí ještě ve větší síle a to i mimo inkriminovaný dům. Na scénu vstupuje nejen sourozenecká trojice obývající kletbou stižený dům, ale také sestra zavražděné Kaiako o které se dozvídáme víc z jejího života. Tak tedy do třetice všeho dobrého a hlavně zlého, protože krutá kletba ještě zdaleka neřekla své poslední slovo S novým režisérem, bez hereckých hvězd, ale nikoliv s přehršlí nových nápadů a upřímně řečeno po dvou dílech mohli tvůrci stěží vymyslet něco zásadně neviděného, ale přesto se snaha tvůrcům nedá upřít. Po mrazivé dvojce už následné pokračování takové není, ale přesto je to obstojný horor a další pokračování už dost vyštaveného námětu bych nedoporučoval. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Lisa se svým bratrem a malou sestrou žijí v domě, kde se před nedávnem stalo neštěstí, který přežil jen Jake. Ten je sice hospitalizován na psychiatrické klinice, nicméně jak on, tak celý dům, je již terčem zloby Kayako. Jedinou možnou záchranou by mohla být sestra Kayako, která zná způsob, jak vše zastavit ... Trojka této minisérie mi přišla o chloupek lepší, než předchozí díl a více méně na stejné úrovni jako úvodní americký díl. Sice si nejvíc bodů připsala tím, že se Toby Wilkins vykašlal na Takashiho styl prolínání vícero příběhových linií, a striktně se držel pouze jediné, ale i to se počítá - aspoň divák (já) nebyl zmatený jak sáňky v létě. Po vizuální i zvukové stránce se ničeho originálního (naštěstí) nedočkáme, ale to nijak moc nevadí, protože vlastně celá série je na tom postavená. K herecké stránce lze říct jediné - je to video film, to vysvětluje všechno. Jediným jakžtakž sympatickým členem hereckého ansámblu byla malá Rose, a o tu jedinou jsem měl také při filmu strach... ()

solaco 

všechny recenze uživatele

Nič som od toho nečakal a tak môžem povedať, že som spokojný. Iste, kvalitu jednotky a ani pôvodnej Ju-on to nedosahuje, ale svojím spôsobom to dosahuje hororový štandard. Keď si k tomu pridám ešte fakt, že film putoval rovno na dvd, takže rozpočet a aj Bulharské mená v titulkoch nasvedčujú, že peniažkov bolo pomenej. Na príjemné nočné strašenie to postačí. http://strasidelnyblog.blogspot.com/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama