Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist, že zrovna tohle dílko patří do Top 200. Má spoustu pozitiv - skloubení zombie žánru s reality show má MEGA potenciál a sociální satira ála Romero mi také nevadí. Nicméně i přes nepříliš dlouhou délku má celkem dost hluchých momentů, některé postavy jsou zhola zbytečné a roztřesená kamera mě také zrovna neoslnila. Rozpolcené pocity, ale přikláním se k lepšímu hodnocení, přestože je především za odvahu a samotný nápad. ()

Bart 

všechny recenze uživatele

Zasadit zombie epidemii doprostřed dění vyřazovací noci soutěže Big Brother byl v tomto případě geniální námět. Seriál se povedl a dá se směle porovnávat s celovečeráky svého žánru, které poslední dobou velkého úspěchu nedosahují. Musím říct, že jsem se na seriál těšil a mé velké očekávání zklamáno nebylo. Skouknuto na jeden zátah. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení a komentárov som očakával skvelú mini sériu, pri ktorej sa zabavím. Opak sa stal pravdou. Nudil som sa a posledné dve časti som len čakal kedy to už skončí. Dej to malo slušný. Big Brother so zombie, ale bolo to tak otrasne natočené, že to zničilo celý seriál. Všetko to bolo nechutne tmavé i ked sa dej odohrával cez deň, kamera roztrasené a tak som videl jedno veľké hovno. A to vychválené gore? Aké gore? Niekto tam nejaké gore videl? Ja nie! Pri tom tmavom filtri s roztrasenou kamerou tam mohli ukazovať aj odhryznuté genitálie, ale keď to človek nevie natočiť, tak nech radšej kašle nato. Som nasraný, pretože namiesto toho aby som si spríjemnil deň dobrým seriálom... mi tento paškvil na nejaký čas znechutil zombie filmy. Nikdy som moc nebol na zombie, ale Snyderov Dawn of the Dead či Boylove 28 Day Later a samozrejme [REC] sú mojimi obľúbenými v danom žánri, ale toto. Uf. Dávam, pre tento seriál moc dobrých 50% za ten nápad. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Po delší době shlédnutý nějaký hororový seriál (v tomto případě mini série), která byla vážně peckovní a zaslouží si trochu pozornosti. Je to celé úžasnej nápad, Big Brother, proč ne, britům se to fakt povedlo a celé je to prostě bomba. Jak se zde píše podobné The Walking Dead je oproti tomu mrtvej zombík. Hlavní hrdinka seriálu, ach bože, to si nechám raději pro sebe a producent Patrick, k němu nemám co dodat, ten se na svou roli vzhledem hodil na 100% a byl to boží dement. Dead Set za těch 140 minut strávených u TV vážně stojí. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

"Romerovy" mainstreamové postupy po sto první, akorát zde rozsekané po pilotu do čtyř koláčových výsečí. Mžiky nádherných brutálních scén, při kterých si kterýkoliv degustátor horroru přijde naprosto na své, přelepují šílenou iniciační nudu. Je otázkou do jaké míry se to daří... Vylezu na dach, odprásknu, slezu ze střechy a dookola... Na celek bych se stěží dodíval - totiž koncentrace dnešní zombie produkce, která se na nás valí ze všech koutů planety, se mi dávno přejedla. Nafouknutých 90% splaskne stejně, jako tento momentálně otylý subžánr hyperakčních oživlých mrtvol. 5/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama