Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist, že zrovna tohle dílko patří do Top 200. Má spoustu pozitiv - skloubení zombie žánru s reality show má MEGA potenciál a sociální satira ála Romero mi také nevadí. Nicméně i přes nepříliš dlouhou délku má celkem dost hluchých momentů, některé postavy jsou zhola zbytečné a roztřesená kamera mě také zrovna neoslnila. Rozpolcené pocity, ale přikláním se k lepšímu hodnocení, přestože je především za odvahu a samotný nápad. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už námět sám o sobě skoro nemá chybu. Big Brother je v plném proudu a do toho vypukne venku zobmie apokalypsa, která se mílovými kroky nezadržitelně blíží k účastníkům soutěže. Hodně svěží, rychlá a ujetá podívaná, v čele s výborným Patrickem, která nám servíruje zábavu přímo za čerstva, snad aby se maso nezkazilo:-) Konec, absolutně bez chyby a celkově hodnotím tuto minisérii velmi pozitivně. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

No čakal som že to bude zlý zombie seriál, lebo briti toho moc predtým neponúkli, ale bol som príjemne prekvapený. Brilantné herectvo, vynikajúce postavy a možno až plíliš dobré gore efekty na tv produkciu. Dead Set splnil všetko čo si od neho hororový fanúšik môže priať. PS: Nesmiem zabudnúť na moju recenziu http://www.studna.net/reviews/1047/ ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě absolutní nářez! Britové znovu dokazují, že mohou západním horrorům směle konkurovat, možná jsou v lecčem dokonce lepší! Syrovost a beznaděj z něj přímo čiší (to nemluvim o drsnym finále, které si nebere servítky), v takové situaci bych se ocitnout opravdu nechtěl. Kor když jsou zombie takhle nasraný a rychlý. Celou sérii jsem shlédl téměř na jeden zátah, hltal jsem každou minutu, všechny aktéry, hlavně Patrick byl hustej, když sral do kýblu :). Další podobné projekty, prosim! 9/10 ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

"Romerovy" mainstreamové postupy po sto první, akorát zde rozsekané po pilotu do čtyř koláčových výsečí. Mžiky nádherných brutálních scén, při kterých si kterýkoliv degustátor horroru přijde naprosto na své, přelepují šílenou iniciační nudu. Je otázkou do jaké míry se to daří... Vylezu na dach, odprásknu, slezu ze střechy a dookola... Na celek bych se stěží dodíval - totiž koncentrace dnešní zombie produkce, která se na nás valí ze všech koutů planety, se mi dávno přejedla. Nafouknutých 90% splaskne stejně, jako tento momentálně otylý subžánr hyperakčních oživlých mrtvol. 5/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama