Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Od trojky Osudového doteku jsem nečekal nic, ale díky tomuhle je to přece jen o stupínek pohlednější než dvojka :) Hrátky s časem jsou tu ještě "lepší" , scénárista se s tím tady opravdu nesral - pointa, která má zalepit a vysvětlit vše opravdu stojí za to, zhruba něco ve smyslu: Tomu nerozumím, dali mi víno v krabici a já vůbec netušil, že jsou v tom nějaké peníze. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima tomu dávám tři hvězdičky. Bavil jsem se u toho přibližně stejně jako u dvojky, ale jiným způsobem - dvojka byla zdlouhavější, ale víceméně kopírovala jedničku a změny co udávaly po skocích byly logické. Trojka je napínavější, brutálnější, ale když se to veme kolem a kolem, tak je to jen obyčejný thriler s nepřekvapivou pointou (čekal jsem opravdu že tvůrci vymyslí něco lepšího než to co mě napadlo hned skoro na začátku). Navíc ony časové změny tu moc smysl nedávají. Jo a ta erotická scéna je fakt megatrapná. Takže pokud se smíříte s tím, že koukáte na celkem slušně fungující thriler, tak se to dá sledovat. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na první film se dotáhnout nemůže a lehce strádá i za druhým dílem, ovšem Butterfly effect zkrátka má jako nápad svou kvalitu a i třetí díl je velmi slušný. Celý film nechává diváka na pochybách, kdo je ve skutečnosti vrahem a jestli jím není samotný hlavní hrdina. Konečné rozuzlení nakonec ale není pravda tak překvapující, ovšem závěrečná scéna s hořícím domem je opravdu krutá a já u ní jen seděl s otevřenou pusou a přál jsem si ať to skončí jinak. Slušný Carmackův výkon, docela ucházející hudba a moc bych si přál čtvrté pokračování, ale zřejmě už se toho nedočkám. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No zvrhlo sa to do niakej krimi, ktorá je predvidateľná a hlavne ten koniec mi bol viac ako jasný. No tak ako dvojka tak ani trojka sa na prvý diel nechytá a bohužiaľ The revelations sa už nedá nazvať osudovým dotykom, je zneho vybratý akurát námet v cestovaní v čase, ale inak veľmi slabé a hlavne mi tam chybali tie zmeny ktoré účastnika "skokov" vždy po vráteni s minulosti čakali...okrem novej vraždy sa tu nič nestalo...všetko po starom...sklamanie ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Možná to bude tím že film z roku 04 jsem neviděl,ale mě Revelations opravdu bavil. Zajímavý a vcelku napínavý příběh a podařené finále dělají z filmu super podívanou u které jsem se nenudil. Dost mě překvapila i brutalita v některých scénách a nejde prostě nezmínit scénu ve které hrála Melissa Jones i díky ní nemám problém dát 4*. 80% --- 8/10 IMDb ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama