Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupý film, ale tak nějak nešťastně. Ona ta myšlenka není zlá - něco ve smyslu, nechej osud fungovat tak, jak funguje, protože ví, proč se tak děje. Jednoho zachráníš, ale tím můžeš spoustu lidí zabít. Ale podání je zmatené, skáče se z tématu na téma, dějí se divné věci, postavy jsou nezajímavé, a vrah je skoro jasný v brzké době (ono tam těch podezřelých zas tak moc není, že?). Jenom mne pak mrzí ten konec a závěrečná scéna - v podstatě celou myšlenku popírá a šaltruje někam do stylu Omen. Kdyby tam ten konec s tou holčičkou a její panenkou nebyl, dal bych vyšší hodnocení. Takhle je film celý na levačku, protože svou myšlenku nejenom nedotáhne pořádně do konce, ale vlastně říká, že je jedno, co uděláme, skončí to stejně blbě. O což v podstatě jít nemělo. (Mimochodem, tu nekonečnou souložící scénu nějak nechápu - proč tam je, proč tak dlouhá, a proč po tak dlouhé době baba řekne o chlapovi, co ji celou dobu šrouboval ze všech stran, že je gay.) ()

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film je poměrně slušně zpracovaný, ale jsem opravdu alergický na typy snímků, používající název svých předchůdců a majících přitom minimum společného. Oproti předchozím dílům (naprosto excelentní jedničce a spíše průměrné dvojce) tu máme sice dalšího "cestovače" v čase, ALE.... Tohle je bohužel velké ALE, jelikož celá myšlenka cestování pouze pomocí zapsaných či vyfocených vzpomínek se mění na lítání do kteréhokoliv data, co si hlavní hrdina vzpomene. Snímek se stává podprůměrným také kvůli celkovému nepochopitelného zmatku ve změnách přítomností a i když je vyústění překvapivé a celý film by posunul o příčku výše, má smůlu. ... Prostě a jednoduše, jde o """pokračování""" => musí nastat konfrontace s předchůdci. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Když byla natočena dvojka, považoval jsem zo za omyl, který jsem zhlédnul jen ze zájmu. Podobně překvapený jsem byl, když jsem se dozvěděl o natočení trojky, ale musím uznat, že oproti dvojce se nejedná už o takovou blbost. Koncept filmu doznal jistých nutných změn, takže nejde o úplné kopírování originálu, jak to zkoušela dvojka, ale přesto pořád docela hovadina a tři hvězdičky dávám, abych trojku dostatečně odlišil od toho příšerného odpadu, kterým nás poctili tvůrci dvojky. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mnohem lepsi nez dvojka! Pribeh je pojaty trosku jinak. Je to spis thriller s prvkem cestovani casu nez klasicka myslenka Butterfly Effectu. Bohuzel scenar ma hodne nedotazenosti a logickych der, coz je skoda. Z nametu slo rozhodne dostat vic. Zas tak spatne to neni, ale za tu odflaklost scenare jen 60%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama