Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Stačí jedna jediná věta: Tento film měl skončit přesně na padesáté osmé minutě. Žádné jiné zápletky totiž nejsou potřeba. V tomhle snímku toho bylo namícháno až moc. Neměl být náhodou Donnie Darko vyjímečný kluk, žádný tuctový cestovatel časem, (který to má ještě ke všemu zřejmě v rodině, nebo je to asi nakažlivé, že je v tom i sestry kamarádka) kterých známe spousty? Já myslím že dva jsou až moc a nejlépe by bylo, kdybychom zůstali pouze u natočení filmu Donnie Darko a konec. Dělám to opravdu, opravdu nerada, ale výše s hodnocením jít nemůžu. R.I.P. Donnie. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak se potvrdily moje obavy - tenhle film je naprosto zbytečný. Vlastně se v něm stane přesně to, co v Donnie Darkovi, akorát s jinými postavami (a Samanthou) a většinou nahodile, bez větší logiky. O atmosféru se to snaží sice hezky, ale až na pár scén to spíš dost nudí. Ono je tady dost znát, že takový druh filmu může natočit jenom pořádný režisér, protože jinak to dopadne jako tady. Nehledě na to, že je to tak jako tak dost rozvleklé. Nejhorší ale je, že to prostě nemá co předat, když to jenom kopíruje děj jedničky. Bůhvíjak strašný ten film není, natočený je docela slušně a pár scén má povedených (třeba závěr), ale na víc jak 2* to fakt není. ()

Reklama

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se odhodlal, že se do toho přece jen pustím a kupodivu jsem se nenudil, ani jsem nebyl naštvanej, ale na druhou stranu mě to ani nijak nenadchlo. Donnieho, už si tolik nepamatuju, ale tohle byla prostě recyklace. Bylo to divny s tajemnou atmosférou, docela to uspokojilo mou touhu po mystery filmu, ale to co se tam dělo byl akorat hůř natočenej Donnie. Celkově film, kterej nebyl potřeba, ale když už vznikl, tak nedopadl úplně nejhůř. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem či sa mi to už pri nejakom filme stalo, ale toto pokračovanie je asi tak o štyri triedy horšie ako prvá časť. Na úrovni študentských filmov s ničím čo vás donúti to vôbec dopozerať. Atmosféra, tajomno, chytľavy príbeh, tak to tu nebolo ani sekundu. Všetci Darkofans, tvárte sa že tento sequel neexistuje, bude vám tak lepšie. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Ano, je to parazit, ale překvapivě ne tak strašný, jak by jeden očekával. Vlastně se to snaží seč může, aby to mělo stejnou atmosféru jako původní Donnie Darko. Nemá, ani zdaleka ne, ale jsou tam miniaturní momenty, u kterých mé fandovské srdce plesalo. Je jich hodně málo, ale jsou tam. Jinak je to skutečně příšerný parazit, který se dokonce ani nesnaží vymyslet něco nového. Vlastně kopíruje celého Donnieho Darka se vším všudy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V červenci roku 1995 se má v místním kině promítat film 12 Opic (1995). Tento film měl ovšem v USA premiéru až 27. prosince 1995. (Stanley619)
  • Daveigh Chase, která se po 8 letech vrátila k roli Samanthy Darko, je také jediná, která si zahrála v předchozím filmu Donnie Darko (2001). (Stanley619)

Reklama

Reklama