Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenze (63)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto příjemné překvapení. Nevím, jestli to bylo především proto, že jsem o filmu nevěděl zcela nic dopředu, ale napětí by se dalo příjemně krájet. Jen je škoda poslední scény a některé věci byly ve scénaři až moc předvídatelné. Být váma, tak si nečtu žádné komenty, žádné obsahy a skočit po tom po hlavě. Myslím si, že nebudete litovat. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Haló? To je Parkhill? Tady verbal, debile! Volám z roku 2000. Sáhnout takovým hovadským způsobem na můj oblíbený film, tos neměl, vole, dělat! Zrovna se ti zato chystám multiotvorově zprznit matku! Ještě jeden takový amatérský, brutálně nelogický plagiát něčeho z mé topky a vrhnu se ti na labradora! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tento mysteriózní horor má opravdu velmi zajímavou myšlenku. Film je chvílemi dost mrazivý a určitě není nezajímavý. Najdou se i hluchá místa, která trochu kazí dojem, ale jinak si film určitě zaslouží pozornost alespoň hororových fandů, kteří mají rádi trochu mystery. Mezi ty já právě patřím a tak jsem si film užil více než dobře. Trochu to vypadalo jako nějaká epizoda z Věřte nevěřte. Druhé zhlédnutí by bylo asi na místě. 60% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Právě mi přibyl další důvod, proč nezvedat telefony :) Ve filmu není ani tolik lekaček, jako spíš tíživá atmosféra a plíživý strach z toho, jak to nakonec všechno je. Musím říct, že jsem byla dost překvapená koncem. Možná až trochu zklamaná. Kdyby to končilo trochu jinak, dával by film větší smysl. Takhle je to takové... nedomrlé. Spíše strašidelné, ale trochu nezábavné. Tak trochu jiná Frekvence... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Znám rozhodně horší horory a ten nápad s mučením hlavní postavy je vynikající. Jedná se o víc než průměrné dílo. Děj je zvládnutý dobře, pár scén si dovolím říct, až excelentních. Škoda, že ten náboj nebyl ve filmu po celou dobu. Nebál bych se hodnocení ještě zvednout, ale i tak dílo, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Pár nových nápadů uvidíte, tak že nejde jen o typický horor na milión způsobů. Za sebe rozhodně doporučuji... 6/10 = 65% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama