Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenze (63)

heyda 

všechny recenze uživatele

Dlouho to vypadalo zajímavě i trochu originálně, ale ten konec to doslova zazdil. Vemte si, že celou dobu vám rejža předhazuje nejrůznější varianty, různé nápovědy, a když se má rozkrýt, o čem vlastně celý tento překombinovaný horor byl, tak to utne a jedou titulky. To přece takhle nejde dělat! Obávám se, že mi tenhle horor zmizí z mých myšlenek dřív než mi zazvoní mobil. 25% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Telefon nepřetržitě drnčí… Mary začíná být nervózní____chvíle ticha… taková situace přímo vybízí pro neočekávané baf… jenže prd; to jen soused spustil plynovou kanonádu(máme tenký stěny)… a to je tak jediný rozpoznatelný projev, který dává nějaký smysl. The Caller si to namíří do kytek… Parkhill bere ještě zednické náčiní; nech toho Matte a dojdi radši pro sváču. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já bych netvrdil, že tenhle film něco přímo kopíruje, i když samozřejmě námět mimočasové komunikace už několikrát zfilmován byl (vzpomeňme třeba výbornou Frekvenci). Tenhle snímek jde ale vlastní cestou, ten mimočasový prvek v něm působí velmi nenuceně, přestože se jedna o docela těžký kalibr. Film je dobře natočený, má spád a doprovází ho podmanivá hudba, takže děj diváka vtáhne naplno, na čemž má zásluhu i skvělé herecké obsazení (především Stephen Moyer se před kamerou doslova vyjímá :-)). Film obsahuje i několik silných scén (pozor SPOILER – potrestání Mary Lee opařením horkou vodou) a i samotné finále je navýsost delikátní. Mně se to prostě líbilo. A hodně. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UŽ MI NIKDY NEVOLEJTE!!!“....... /// (možná by stačilo jen vytáhnout šňůru ze zástrčky) Byteček je jako klícka. Jen ten přístroj...., ale co, každej někdy potřebuje přítelkyni na telefonu. Obzvlášť, když kolem krouží psychopatickej ,,ex“. A že Mary díky ní začne životem provázet paranoia ? – to oceňuju asi víc já, než strachy pološílená nájemnice. A to ještě holka nevidí ten ,,vlezlej“ pohled kameramana. (Myslím, že ji bohatě stačí poslouchat výtvor zvukařův.) Z lekavejch kravin mám husí kůži a líbí se mi, že nevím, komu hrabe a co se stane. ,,NEZAVĚSÍTE MI, ŽE?“ Film o bytu, v němž díky telefonu mladá holka neprožívá nejkrásnější období svýho života, má sympatický obsazení, jednoduchej příběh a solidní napětí. Děsivý vzpomínky, zjevení či duchové na mě vždycky zabíraj! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč by každá správná hospodyňka měla mít zednickej kurz. 2.) Přítel(kyně) na telefonu mi v balíčku poslal(a) prst. 3.) Vobčas si nejsem jistej, jestli jsem náhodou nesouložil s mrtvolou. 4.) Thx za titule ,,pedroo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komorne a tajomne začínajúci thriller, sa zmení v prekombinovanú ( kto vie či ) ducharinu, mixnutú s ( kto vie či ) sci-fi? Dopozeral som to s určitým divným výrazom v tvári, ktorý mi naznačil, že nad dve hviezdy nepôjdem. Tu sa nápad minul s účinkom a nakoniec sa z toho stal nesúrodý, príbehový bordel. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama