Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Campbell 

všechny recenze uživatele

"Děsně nechutný a drsný film" tohle jsem o filmu slyšel ještě než jsem to viděl, ale po dokoukání jsem si řekl "Cože?" to je všechno? Film mě neznechutil ale zase jsem se u něj nenudil, na nedělní odpoledne padne skvěle. Příběh je sterilní snaží se šokovat, ale na mě to bohužel nefunguje. Některé scény mi přišly spíše jako komedie(jako třeba scéna s obrázkama kde popisuje co a jak). Bohužel celý film padá na hercích kteří byly vážně špatní. Snad kromě Lasera který uchyla zahrál skvěle(ale ne že by se nadřel) hrály naprosto příšerně. Hlavně mě štval ten číňan. Film mě sice bavil ale víc jak průměrnou známku dát nemůžu. Už jen kvůli zklamání že jsem čekal opravdu nechutnou zábavu kterou jsem nedostal. ()

verbal

všechny recenze uživatele

Hluboce, ale hluboce se skláním před herečkou, která tak dokonale ztvárnila prostřední článek stonožky. Ta prostě musí dostat Oscara! Dustin Hoffman, který si prý naschvál nechal vrtat zdravé zuby, aby přesvědčivě zahrál toho Maratónce, mi teď připadá jako druholigový žabař. Mít přes hodinu a půl nos v prdeli nějakého Japonce a tvářit se u toho přirozeně, to by prostě nedal, ani kdyby si nechal bez umrtvení tahat nervy z osmiček kombinačkama! Ta holka byla jednoduše VÝBORNÁ! Toto je historicky první film, který sveřepě odmítám hodnotit. Dát tomu odpad, připadal bych si až příliš všední a prudérní a napálit tomu pětihvězdu, zvýšil by mi můj psychiatr okamžitě dávky Valia. Ničím mezi tuhle prvotřídní úchylárnu osolit nelze. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

No to byla ale vskutku legrační píčovinka:) vzhledem k tomu, že o svém dokonalém duševním zdraví pochybuji již několik let a vcelku jsem se s tím už přestala trápit, úplně s klidem přiznávám, že u této podivnosti jsem vůbec neměla návaly na zvracení, ni zrak jsem znechuceně neodvracela..ba naopak musím ocenit a vyzdvihnout úchylnost a originalitu nápadu, lidská mysl mě opět mile překvapila netušenými hranicemi své fantazie. Pořídit si takhle bizarně sešitého pejska, jako doktor Heiter,to by mě opravdu nenapadlo. Odpouštím několik nesmyslných momentů v jednání postav, které by se snad i v tak šokujícím prostředí daly vyřešit jinak a lépe. To, že mě film od začátku do konce bavil to v pohodě vyváží. A závěr se mi taky ohromně líbil. Celou dobu jsem totiž přemýšlela, kam až sahá pud sebezáchovy..Nakonec se plně ztotožňuji s rozhodnutím japonského prvního článku. Když totiž lidskou důstojnost dokonale utopíte ve sračkách, nastává otázka, zda má ještě další existence vůbec smysl. Takže: nehmen Sie platz, bitte a bavte se. Už se těším na dvojku:) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle bylo fakt něco!! Za málo peněz, hodně muziky!! Všechno stojí ja jednom jediném ultraodporném nápadu a s tím si film vystačí po celou stopáž. Fakt extrémní kousek, u kterého jsem chvílemi s úsměvem kroutil hlavou... A nejsou potřeba ani žádné extra triky, násilí, krev ... Jen jeden fakt mega-zvrácený chirurgický pokus na dvou krásných dívkách a jednom mladém Japonci. Šílený chirurg a "lidská stonožka" v celé své parádě!!! Úplně na konci už jsem se nechtěně vyloženě zasmál, protože to fakt nemělo obdoby takhle dopadnout jak jedna z jeho obětí ... Jako jo, tohle jo ... Humáč zase trochu jinak ... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hravá laskominka s podstatnými problémy v logice jednání postav. Nechce se mi moc spoilerovat, ale toto snad napsat můžu: kdyby mě Třískův ošklivější brácha děsil skalpelem, beru dráhu jak heterák z baletní show a rozhodně se nebudu tahat do schodů s kýmkoli, zvláště ne s takovou exaltovanou bezkozkou. Díky komentům mých oblíbenců jsem očekával přinejmenším holandský masakr mulčovacím nožem, obdržel jsem maximálně tak polechtání ručním šlehačem po příru. Blicí kyblík zůstal pohříchu nenaplněn. Takže žádný strach, sedmiletí drsoni, těhotné nosičky a geronti, je to vhodné i pro vás. Základním přínosem je poučení pro skalní koprofily: sežereš-li bifťour, pak ho vysereš a hovno do sebe radostně naláduješ, vzešlý produkt vysereš, pak to zase zpucneš, tak......nebudeš mít dostatek živin a uhyneš, uchyle. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Když přijde řeč ohledně amerického remaku, Tom Six vtipkuje, že jako první článek by dal např. Toma Cruise, a jako článek prostřední Paris Hilton. (headcrab)
  • Když Lindsay (Ashley C. Williams) běží nahoru po schodech se zakrvácenou paží, dotkne se rohu zdi, ale krev na zdi je ještě před tím, než se jí dotkne. (Mrs.Blue)
  • Nápad se zrodil v hlavě Toma Sixe velice jednoduše. Koukal s kamarády na televizi, kde zrovna byla řeč o nějakém pedofilovi. Tom řekl, že by mu měli přišít pusu k zadku tlustýho kamioňáka, že by to pro něho byl dobrý trest. Později si uvědomil, že by to byl vynikající námět pro horor. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama