Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Závěr je jako mexická telenovela na tripu (ale v dobrém). Mizerové jsou zpět na jednu poslední akci a překvapivě se podobají spíše umírněné jedničce a dávají důraz na příběh. Povedená linie o Mikeovi je doslova naditá smrtí. Smith tu roli potřeboval jako sůl a snad mu znovu nastartuje kariéru. A Lawrence lepší roli mít už nikdy nebude. AMMO tým je nečekaně fajn a chemie starého s novým nečekaně funguje na výbornou. I noví režiséři umí. Na velkého šéfa ještě nemají, ale styl nezapřou. A Bayovo cameo samozřejmě potěší. P.S: Paola Nuñez je ňuňózní. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida. Nakonec se z toho zcela nečekaně vyklubal nejlepší díl této trilogie. Bombastickou a velkolepou akci ve stylu režiséra předchozích dílu zde sice nečekejte, přeci jenom ten skromnější rozpočet je tu znát, ale to zase tolik nevadí. Hlavně to je příjemná stará škola, co si na nic nehraje a oba dva hrdinové si návrat do svých rolí užívají plnými doušky. Chemie tady opravdu funguje víc než v předchozích dílech, které byli jenom vesměs nahláškované zábavné jízdy. Tohle je temnejší a dospělejší a po čertech dobře to funguje.80% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie som vôbec fanúšik akčňákov. Sústredil som sa skôr na humor, ale tých vtipných scén tu bolo naozaj málo. Ale určite by som dvojicu, ktorá spolu hrala v podstate už pred 20 rokmi neoznačil ako užívateľ kohaku: "Špatnej film s nefunkční dvojkou." Pokiaľ Lawrence so Smithom nie sú funkční, tak kto potom? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Michael Bay v prvých dvoch dieloch priniesol okrem štýlových spomalovačiek, aj kvalitnú zábavu plnú výbuchov. Priznám sa, že som neveril, že by mohol niekto kvalitne nadviazať na predošlé diely. A som veľmi rád a zároveň milo prekvapení, že sa tak stalo. Smith, Lawrence aj Bruckheimer sú späť, aby nám dali poslednú jazdu a je veľmi vidno, že si to užívajú. Ale prejdem k detailom a hlavnému dôvodu, prečo sa mi tento diel tak ľúbi aj bez režiséra mojich obľúbených prvých dvoch dieloch. Je vidno, že rozpočet a ani akcie nie sú také aké v dvojke, ale to ani humor a vlastne ani celý film. Bad Boys for Life hlásia síce comeback, ale príbehom sa veľmi dobre posúvajú vpred a tým pádom sa to porovnať moc nedá, pretože trojka je vlastne úplne iný film. Nie len príbeh ma čo ponúknuť, ale aj samotne scény veľa krát vyrazia dych svojim nekompromisným prístupom. Fanúšikov potešia aj príjemne camea s predošlých dielov a dostavy sa na party aj samotný Bay! Bad Boys sú späť, síce v inom štýle, no za to stále zábavný. 85% - 4* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $206,305,244Tržby Celosvetovo $426,505,244▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,737,400║ Tržby za predaj DVD v USA $12,991,339║ Trpel som ako sviňa. Som neveril že by to bolo horšie než predošlí diel a bolo a rázne, jedna suchá scéna natočená v ako že v lesku striedala druhú ale tá prázdnota, neefiktivita, no neveril som. Nechápem ten úspech v kinách. Všetko čo sa tam odohráva mi príde maximálne tak trápne a ani akcia nie je žiadna slasť. Martin Lawrence vypadá už na pohľad strašne a hlavne s tou tlstou hlavou ako kíbel. Dokonca aj ináč prevažne duchaprítomný dosť konzumný borec Will Smith mi tu príde dosť planý, nevýrazný. No a na vrch tu už je len ten ich doprovodný tím, ktorý je úplne podes trápny, priam nesympatický, otravný, taká Vanessa Hudgens tu je ako päsť na oko lúzerka, ktorej asi horko ťažko napísali akýkoľvek dialóg len aby čosi zapotila. Fakt som trpel a dopozeral som to dokonca až na štvrtí krát, fakt zle, utrpenie. /20%/ ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení bylo zahájeno 14. ledna 2019 v centru Atlanty v Georgii, skončilo 7. června v Miami na Floridě. (SONY_)
  • Když Mike (Will Smith) vykopne dveře, v dalším záběru jsou opět celé a zavřené, v dalším záběru pootevřené a v dalším záběru opět zavřené. (Fanda.Boukal)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama