Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Natírají okna (S04E12)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Mat sa chystá natrieť nabielo rámy okien a Pat sa venuje kvetinám, ktoré si pestuje v skleníku. Matovi upadne z balkóna plechovka s farbou a zapíska na Pata, aby mu ju priniesol. Po prinesení sa snažia vymyslieť spôsob ako zabezpečiť plechovku s farbou, aby už nespadla zo zábradlia balkónu. Po vyriešení situácie s plechovkou sa púšťajú do očisťovania rámu, aby mohli natierať. (pravo)

(více)

Recenze (23)

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Tak tento diel ma fakt dostal nemohol som sa udržať od smiechu . Animátorsky aj dejovo dokonalý . Obávam sa že lepší diel už neuvidím . ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako za komančů. Nemá cenu něco dělat jednoduše, když to jde složitě. Pat s Matem s pitomostí sobě vlastní vymlátí všechny skleněné tabulky, a tak jim nezbývá nic jiného, než "někde" vzít náhradu a pomocí vymakané mašiny všechna okna opravit a přemalovat... 100% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový díl, který má asi jako jeden z mála velmi blízko k tradičnímu zmatečnému jednání dvou oblíbených kuťáků. Z akce natírání oken udělají úžasný guláš grosteskových scén, kde sklo řinčí, stroje hučí a divák se směje. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nešikové se pouští do jakékoliv opravy či výstavby. Pak že to nepude... Nic není problém! Legendární postavičky a hudba z tohoto seriálu potěší prostě vždy jak malé, tak velké diváky. [1O/1O] ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pod newyorkskym mrakodrapom sedí slušne oblečený pán a pofajčieva. Okolo ide novinár: - Pane, môžem vám položiť pár otázok. - Nemám teraz nič v pláne, pýtajte sa - a vypustí nádherný krúžok dymu. - Vidím, že fajčíte. Už dlho fajčíte? - Cez 30 rokov. - A koľko toho vyfajčíte denne? - Jednu až dve krabičky. - Máte nejakú obľúbenú značku? - Áno, fajčím zásadne Marlboro. - Tak za tie roky - vytiahne novinár kalkulačku - ste mohli ušetriť toľko peňazí, že by ste si mohli kúpiť napríklad tento mrakodrap! - Pane, a vy fajčíte? - Nie. - Potom máte určite mrakodrap... - Nie. - To je zaujímavé: Ani nefajčíte, ani nemáte mrakodrap. A ja aj fajčím, aj ten mrakodrap patrí mne. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se s vervou pustili do zkrášlování svého dvojdomku a první na řadě jsou oprýskaná okna. Když tihle dva pracují s něčím křehkým jako je sklo, tak je velmi pravděpodobné, že se zanedlouho budou brodit v hromadě střepů. Naštěstí mají téměř nevyčerpatelnou zásobárnu okenních tabulek. Jedna z mála nových epizod, která svou zábavností navazuje na tradici starších dílů. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama