Reklama

Reklama

Srbský film

(festivalový název)
  • Srbsko Srpski film (více)
Trailer

Miloš má milující ženu a syna, žijí poklidným životem, ale peněz mají jako šafránu. Miloš je zkrachovalá pornohvězda, která dříve vydělávala slušný balík peněz a tak je deprimovaný svojí nynější pozicí. Brzy se však naskytne lukrativní nabídka díky kamarádce z branže, která Milošovi dohodí práci pro bohatého režiséra Vukmira. Půjde o natočení velmi ojedinělého projektu, který nemá obdoby a jeho rodinu zajistí po zbytek života. Miloš dlouho neotálí a nabídku přijímá, ovšem to, čeho se později bude muset zúčastnit, změní celý život nejen jemu, ale i celé jeho rodině. (Zeck)

(více)

Diskuze

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Nebudu tu řešit, jestli se mi film líbil, ale zarazila mě jedna věc, ke konci, kdy hlavní "hrdina" vypíchne borcovi oko penisem - pánové, podívejte se na svoje nářadí, vynásobte je dvěma, pak se podívejte, jak je velký oční důlek a řekněte mi, jak ho tam sakra vecpal? :D

na příspěvěk reagoval Neji1453

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

skvelý film... hudba mi pripomínala Pí alebo Reqiuem for dream od Mansell/Aronofsky...niekedy šmrncnutá Balkánom...

Cyrax

Cyrax (hodnocení, recenze)

po zhliadnuti tohto snimku si hovorim, ze tento organizmus si proste zasluzi vykapat, inak bude v buducnosti hrozba pre vesmir...

Tydlidáš

Tydlidáš (hodnocení, recenze)

HrochOch: všem se omlouvám. ten den sem si udělal čaj z novýho pytlíku a neustál sem to...

HrochOch

HrochOch (hodnocení, recenze)

Tydlidáši, takhle ostré gramatické zbraně snad nechávej do pošty, ber ohled na ženy a děti:D

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Nemaj obavu, ja som az "ledově klidný". Divná mi skôr príde reakcia "s křížkem po funuse", že ano ...

Tydlidáš

Tydlidáš (hodnocení, recenze)

anderson: třeba k ušnímu. možná máš pravdu, že to tady bylo a už je to pryč, ale ja si slovenskýho názvu teda nevšim. Každopádně o kvalitě práce některejch nahazovačů vim svoje protože ty práva mam taky a vim jak je to u některejch filmů rozesraný co se týče třeba herců, IMDb linků atd...
Odborníkem mně nenazívej když sám to hlásáš o sobě na svym profilu. A hlavně se nerozčiluj tady. Ber to s klidem trošku...=)

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Tydlidáš: Fíha, no ty si mi to ale nandal, zeby som isiel k ocnemu ? Ale najprv by si si mal clovece uvedomit, ze kedy som ten prispevok pisal a ze zrejme to odvtedy uz "expert" co to nahodil vymazal. Ja cisto nahodou mam pravo mazat a doplnat nazvy, ale narozdiel od inych nahadzovacov, ktori sem doplnuju kraviny hlava - nehlava, si fakty najskor overim, pripadne sa - ako si videl nizsie - opytam. Lebo naozaj sa za neomylneho nepovazujem, ty "odbornik".

Tydlidáš

Tydlidáš (hodnocení, recenze)

anderson: Ahoj. Už sem si přečet, že si odborník. Na vlajky ale asi žádnej odborník nebudeš. Možná sou ty vlaječky u filmů malinký, ale jako Slovák, co předpokládám že si, by sis mohl všimnout že Srbská vlajka má ty barvy obráceně.
Ale tak koho by napadlo, že zrovna u tohodle filmu bude Srbskej název... =)

mancer

mancer (hodnocení, recenze)

anderson: v SR to uvedené nikde nebolo, ale tak internet tu všetci máme :)

Innos

Innos (hodnocení, recenze)

ma niekto necenzurovanu verziu ? ja som videl len cenzurovanu kde chybaju 4 minuty a par sekund a tu necenzurovanu nemozem nikde najst, ani na och-vsetko mrtve ...az by mal niekto nejaky typ sem s nim :-) budem vdacny

Tydlidáš

Tydlidáš (hodnocení, recenze)

No tak to vidim na Festival.... Zatim sem filmu odolal tak si to dam pěkně na plátnu. jupííí =)

obitus

obitus (hodnocení, recenze)

Ja bych to prilis neresil. Vetsinou jde o zoufalou snahu vyhnout se oznaceni horror.

Othello

Othello (hodnocení, recenze)

ricci: samozřejmě, je to tak dané a z obecného hlediska správně, ale mluvím o mém subjektivním pohledu. Dle mě osobně například takové explotation (a jakékoli jiné -xplotation) je stoprocentně subžánrem thrilleru. Stačí si přečíst základní rozdíly mezi thrillerem a hororem : " * Thriller má v divákovi či čtenáři vzbudit napětí, zatímco horor vzbuzuje strach. Divák thrilleru se tedy obává spíše o osud hrdiny, zatímco divák hororu pociťuje osobní strach. * V thrilleru je na rozdíl od hororu zdroj napětí reálný, není vyvolán fiktivními, nadpřirozenými jevy." Je jasný ale že se v mnoha případech žánry překrývají (Martyrs). A takový slasher může být dost dobře oboje (osmdesátkové jsou spíše horory, dnešní "realističtější" a "should happen" přístup nahrává spíše thrilleru. -) Nejsem si ale taky úplně jistej, kam zařadit některé "hororové subžánry" jako například splatter (brutální komedie? -)). Jinak například naprostým prizmatem hororu jsou pro mě třeba haunted nebo duchařiny.

ricci.s

ricci.s (hodnocení, recenze)

Othello: S tým s tebou nemôžem súhlasiť. Horory majú množstvo subžánrov, ako napríklad slashery, gore alebo exploitation, a tie nemajú nič spoločné s iracionalitou.

Othello

Othello (hodnocení, recenze)

To bych neřek. Za horor považuju strach z něčeho iracionálního. Dle mých měřítek třeba takový Session 9 je až do úplného závěru mysteriozní film a až poslední věta z něj udělá horor. V giallu bohužel nejsem prakticky vůbec zmáklý (moc nemusim Itálii) -)

ricci.s

ricci.s (hodnocení, recenze)

Presne tak, niekto pokladá aj giallo za horor, a pritom je to len trošku strašidelnejšia kriminálka. Ale hororové prvky tam sú, filmy sa jednoducho nedajú presne zaškatuľkovať.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

To samý můžeš říct o duchařinách, že nejsou horory ale mysteriozní.

Othello

Othello (hodnocení, recenze)

Srpski film v prvé řadě není horor, ale pouze thriller. Nemá jediný hororový atribut. To, že brutální filmy jsou považovány za horory, je hrozný překlenutí z dob minulých. Tím pádem se obitusovi nedivím, vůbec film nespadá do jeho ranku -)

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

obitus: Jo, chápu, stejně tak rozumím tvému komentu. Ale neberu snad tohle ani za horor, to vytí vlkodlaků a z lesa se linoucí mlžný opary jsou tomu stejně vzdálený jako Prci, prci, prcičky, prostě úplně něco jinýho.

Othello

Othello (hodnocení, recenze)

Martyrs jsou lepší, mají jakýsi takýsi přesah a svěží myšlenku. Srpski film je "jen" nadprůměrný brutální thriller. Na obou filmech teda žeru tu vyhrocenost.

ricci.s

ricci.s (hodnocení, recenze)

A ešte nezabudni na À l'intérieur / Inside (2007), to bola tiež brutálna krvavá parádička. A neviem prečo, ale ja mám Inside dokonca o niečo radšej ako Martyrs.

Související novinky

Nejcenzurovanější film desetiletí?

Nejcenzurovanější film desetiletí?

27.11.2010

V Británii určitě. Nechvalně proslulý srbský film, pojmenovaný... ehm, Srpski film, který některé uživatele ČSFD nadchl, jiné dokonale znechutil, se před uvedením na ostrovní trh dočkal výrazného… (více)

Reklama

Reklama