Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo kurva co? Je evidentní, že u prvních dvou dílů dělal Pako Balaguerovi jen nosiče kafe, případně mu utíral mokrou prdel z režisérského křesla, protože když si už prosadil, že si třetí díl teda natočí sám a podle svých představ, dopadlo to jako céčková sračka, kterou si nikdo neodváží poslat ani na DVD. Netuším jakou tohle mělo mít návaznost na první dva díly, protože z akčních a dravých nakažených se stály regulérní ploužící se smradlavé mrtvoly jak vyšvihnuté z představ Romera a jeho filmů ze 70. let. Jak to celé mělo vyznít do teď nevím, protože film občas vypadá jako nepovedený pokus o Planetu teror (rytířská zbroj, motorová pila), jindy jako vážně se beroucí pokračování série REC a určitých pasážích jako parodie na sebe sama. I kdyby tento film nebyl nijak spojený se skvělou sérií, i přesto to bude sračka a odpad jak vyšitý, bez debat! Naprostý pokles kvality, na který může doplatit tak maximálně Balagueró se čtvrtým dílem, který budu považovat za právoplatný třetí díl série. Dokonce i Karanténa 2 je lepší než tohle "pokračování", což je skutečně žalostná vizitka. Táhni Pako! 10% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

První REC je excelentní, druhý výborný a třetí průměrný. Balagueró ve třetím díle velmi chyběl, jeho přidaná ruka do díla by přidala velkou dávku napětí a sofistikovaného parametru. Bez Balagueróa to nefunguje. I když nemáte rádi první dva díly, zkuste GÉNESIS - obsahuje kouzlo lásky a krvelačného splatteru, bez slitování. Závěr je působivý, ale předvídatelný. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo třeba "Wedding of the Dead" a nemělo to nic společnýho s REC, tak by to tady mělo minimálně 60%. Ale nedivím se, že hodnocení je takový jaký je, protože se to prostě s předchozími díly srovnává a srovnávat bude. Tohle pokračování je prostě úplně jiný kafe, neříkám že to je nějak o moc horší (než dvojka), ale je to prostě o dost jiný. A to se lidem nelíbí. Když to ovšem srovnám s ostatními (zombie) horory a nebudu brát tolik v potaz předchozí díly, tak já osobně jsem s tímto filmem vcelku spokojený. Vítám částečný odklon od kameramana jako účastníka děje, protože kdyby to pokračovalo stejně jako úvodních 20 minut, tak bych to asi ani nedokoukal. (To se každýmu kameramanovi, i když je to amatér, tak klepe ruka?) Když opomenu některý fakt až komediální prvky (zbrojnoši) a některý trapácký situace, tak to byl slušnej horůrek s několika velmi povedenýma pasážema a se značným množstvím rozsekaných těl. 60% ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Propad z Ligy Mistrů do Divize. Dokumentární styl je pryč, o slibovaném původu viru víme stále prd (vlastně ano, strejdu pokousal pekelný pes!!!) a pokusy o vtípky mi tentokrát nesedly ani zbla. Ale máme tu jedno nóvum. Nakažené zombivce nemusíte likvidovat obvyklou brutální penetrací mozkovny, stačí jim pustit Rádio Vatikán a upadnou do katatonie. Z toho plyne, že jsem průměrný zombie. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Než jsem si pustil REC 3 Genesis, tak už jsem viděl zdejší chabé hodnocení, takže mé očekávání bylo, že vysolím jasnej odpad. Nakonec jsem byl ale mile překvapený, že na odpad to není. Několik scén je parádních a zombíci jsou docela věrní. Nicméně o strachu nemůže být řec a navíc jako prequel či genesis to bohužel nefunguje. Stále nevíme, odkud se virus vzal a jaký má charakter, víme jen, že se šíří kousnutím a že mu nelahodí citace z Bible. Náboženský virus? Plazo-Balaguero, to jste nemohli vymyslet něco uvěřitelnějšího? Za tento díl, který nic neobjasnil tedy dávám 40% a snad bude Apokalypsa výrazně lepší. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoli to název naznačuje, nejedná se o prequel, neboť děj se odehrává ve stejné době či dokonce později než první a druhý díl. Lze to poznat ve scéně, kdy se Koldo (Diego Martín) nachází v řídící místnosti a v televizi za ním jsou ve zprávách zobrazovány právě události prvních dvou dílů. (Teabag)
  • V celosvětových kinech film utržil 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)

Reklama

Reklama