Reklama

Reklama

REC 4: Apokalypsa

  • Španělsko [REC] 4: Apocalipsis (více)
Trailer 1

Další z řady úspěšné hororové série REC. Mladá reportérka je zachráněna z budovy a odvezena do ropného tankeru, který je třeba prozkoumat. Nikdo však neví, že sebou nese tajemný, démonický virus... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (201)

Jindros 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších filmových zklamání ever. Na to, že Balagueró natočí slabší pokračování než Plaza, bych si nevsadil ani pětník. Ale stalo se. Když před lety oznámili podtitulek "Apocalypse", čekal jsem, že se Jaume v rámci možností rozmáchne a rozšíří nákazu do celého světa. Ale nestalo se. Navíc zoufale nevyužil Manuelu, mou oblíbenkyni z prvních dvou dílů. Prostor místo ní dostávají další postavy, které nestojí za nic, nerdovský fanboy mě pak vyloženě sral. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Neveril som,že sa toto stane,ale je to tak!Balaguero sklamal!Balaguerom sľubovaný klaustofobický zážitok sa nedostavil a ja som fakt sklamaný.To,že bolo upustené od FoundFootage mi vôbec neprekáža,problém vidím jednoznačne v nedostatku originality.Ono po technickej stránke nieje až tak čo vytknúť a masky samozrejme ako už je v serii zvykom,sú na úrovni,ale tie digitálne opice považujem za poriadny fail.Celkovo hodnotím ako priemer,no bohužiaľ Balaguero si svojimi predošlými filmami dal latku sakra vysoko a teraz sa jej ani zďaleka nepriblížil.Najväčšie sklamanie tohto roka pre mňa... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nějaký velký průser to podle mě není, každopádně po výtečné jedničce a dvojce asi všichni čekali finále, které bude někde jinde. A jinde je nejen kvalitou, ale i prostředím, což se dalo čekat, barcelonský barák si toho už zažil dost. Loď se nejevila zpočátku tak špatně, ale veškerý dění na ní bohužel nebylo nijak kulervoucí. Spíše naopak, dějově dost chaboučké, povedený momenty to určitě má, ale v celkovým pohledu tento závěr série není nic, co by nějak utkvělo v paměti. Kvalitativně bych to asi zařadil na úroveň trojky. 60% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po třetím díle nebylo co očekávat, ale pořád žila naděje, že to vezme do rukou Jaume Balagueró a dočkáme se nějaké změny. To se bohužel nestalo a v průměrné zombie podívané není o co stát. Pár dobrých nápadů najdeme, jako jsou třeba například opice, takže oproti předchozímu dílu je lehké zlepšení. Jenže k čemu je nějaké zlepšení, když první dva díly nasadily laťku hodně vysoko? K ničemu! Jsem akorát tedy zvědavý, jestli se dočkáme dalšího pokračování nebo tohle byla konečná, ve kterou upřímně i pevně doufám .. 5/10 = 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Považujme to za ďalšiu z tuctových zombie pakárni, kde sa veľa kričí, strieľa, kuše a seká. Pokračuje to v zavedenej mytológii predchádzajúcich častí ( takže mať ich napozerané je s určitosťou nutné ), ale nijako viac ju nerozvíja. Ono vlastne to ani nieje potrebné, všetci sme predsa čakali len ďalšiu z tuctových zombie pakárni. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (8)

  • Tristana Medeiros (Javier Botet), posadnuté dievča, ktoré začalo nákazu, je jediná postava, ktorá sa objavila vo všetkým štyroch dieloch série. (Crybaby)
  • Natáčanie filmu trvalo 8 mesiacov, strih 3 mesiace. (Crybaby)

Reklama

Reklama