Reklama

Reklama

Oživit mrtvou hmotu a stvořit z ní živou bytost dokázali zatím jen Bůh a Viktor Frankenstein. A právě o tom druhém vypráví náš příběh odehrávající se ve století, kdy se čerstvě probuzená věda, nové technologie a tradiční víra a náboženství sbližují, aby změnily zákony, jimiž se řídí život a smrt. V časech, kdy se zdá, že nic není nemožné. Radikální vědec Dr. Viktor Frankenstein (James McAvoy) a jeho pomocník Igor (Daniel Radcliffe) mají společnou vizi o uměle stvořeném životě, který může změnit svět. Victorovi se však výsledky jejich společné práce vymknou kontrole a dokonce hrozí, že se dostanou do rukou lidem, kteří s nimi budou chtít uspokojit své mocenské choutky. Zatímco Frankenstein chce ve vynalézání pokračovat bez ohledu na možné následky, Igor si uvědomuje, k jakým hrůzným koncům mohou vést. Jedině on může nakonec Viktora zachránit před sebou samým a svět před smrtelně nebezpečným monstrózním stvořením. (CinemArt)

(více)

Diskuze

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Redcliffe celý film jeden výraz "právě jsem si nadělal do kalhot", srovnání se skutečným hercem jako McAvoy bylo až nesnesitelné........ celkově otřesná pakárna.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ou... tak to vyzerá, že vďaka môjmu hodnoteniu zmenil profil tohto filmu farbu. Nuž čo sa dá robiť? Bola to prázdna gebuzina, ani nie s takým hnusom, aký som očakával... Nuda.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Víte co je prdel už v začátečních sekundách traileru? James McAvoy jako plešoun :-D když si totiž vybavíte že jako Charles Xavier v X-Men: First Class při jedné scéně kdy mu Hank(Beast) ve filmu říká: Opravdu ti nemůže oholit hlavu? a Charles na to: Mých vlasů se nikdo nedotkne. Jinak trailer vypadá dobře těším se :-)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Indominus

Indominus (hodnocení, recenze)

Tohle vypadá až moc dobře, aby to dobře dopadlo. Rád bych se mýlil!

Frankensteinova stvůra za posledních pár let dostala od filmařů řádně na prdel. Pustit Mary Shelleyové (samozřejmě po tom co by pochopila oživlé obrázky) nějaký tý ten snímek, který využívá galaxiálně vzdáleně alespoň její námět, tak by se Maruška hodně divila. Ovšem kdo nečetl (nedoporučuji těm, kdo očekávají hororové nebo sc-fi dílo) stejně nepochopí. Frantíci jsou dva - za jedním stojí osvícená mysl a duše viktoriánské Mary Shelley a druhý, který povrchně (ale ne vždy špatně), vytvořil Hollywood s Borisem Karloffem.

Tohle bude sice zase ten holyvůďan (který obsazením i co bylo vidět vypadá lákavě), ale to je dobře, protože ten původní patří do knížky a do divadla, možná do inscenace v tv, protože by velké plátno v dnešní honbě za výpravou a efekty stejně upozadilo ten skvělý příběh o zodpovědnosti a smyslu života...

Mathew234

Mathew234 (hodnocení, recenze)

Tak trailer vyzerá geniálne. Herecké obsadenie je pre mňa viac než uspokojujúce. Daniel je vynikajúci herec a neviem, kde sa zval názor typu: McAvoy a slaďouš :D je teda mnoho hercov, ktorých by som tak pomenovala, ale James to veru nie je :D

 

Nechcem byť za hlupáka, ale bude sa tento film premietať aj v sieti kín cinemax? 

na příspěvěk reagoval mad_ness

Uživatel TheDon smazal svůj příspěvek.

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

TheDon

Horns je príliš dramatické a ovela menej vydarené ako The Woman in Black. Ale stále lepšie ako iné žánre. :)

na příspěvěk reagoval Deryll

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Ja som osobne velmi rád že sa herci ako Daniel Radcliffe alebo Elijah Wood začali zaujímať intenzívnejšie o horory. Aj keď si myslím, že toto bude skôr dráma, určite to mnoho ludí donúti pozrieť si aj The Woman in Black. A Daniel si uvedomí, že horory sú tá najlepšia cesta.

na příspěvěk reagoval TheDon

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Háro Daniela Radcliffa mi dává jistotu, že všechno bude v pořádku!

Pfff

Pfff (hodnocení, recenze)

No, měla jsem o tom trochu jinou představu. Takhle to vypadá na nějakou blbost typu Van Helsinga nebo Dracula Untold. :-(

na příspěvěk reagoval Hanniball

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

toz zacinam mat strach ze to bude uzvanena moralisticka sracka, kde to monstrum mozno ani neobzivne....

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Krása, jeden týden uvidím Jennifer Lawrence a druhý Daniela i s Jamesem McAvoyem :)

Raziel_cz

Raziel_cz (hodnocení, recenze)

Hm, tak to se těším. Jsem rád, že se Radcliffe drží hororu, i když tohle možná zase tolik horor nebude, a McAvoy jako Frankenstein může být zážitek. Ještě jsem zvědavý, kdo si zahraje monstrum, protože Andrew Scott to nebude a Alistair Petrie bohužel taky ne.

Devilskitten

Devilskitten (hodnocení, recenze)

Máte lidi někdo nějaké novinky? Snažila jsem se něco najít, ale kromě pár fotek a záběrů z natáčení nic konkrétního...

rogerkint

rogerkint (hodnocení, recenze)

Já vím, že ten článek na Fandíme filmu je starý a už tomu asi nikdo nebude věnovat pozornost, ale verze z roku 1931 fakt není první adaptace :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Pfff

Pfff (hodnocení, recenze)

Uf! Aspoň, že Viktora nehraje Harry Potter. Ale kdo bude monstrum? Tak nějak jsem doufala, že Andrew Scott:-)

Související novinky

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Reklama

Reklama