Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ernieho Barbarasha by mali zavesit za gule do prievanu, lebo ten hnedo-zlty kamerovy filter ma fakt serie a skazil mi dojem z celeho filmu. Fuj, humus!!!!

Mr.Husts

Mr.Husts (hodnocení, recenze)

Dostal jsem od toho filmu něco zcela jiného, než jsem chtěl, takže jsou moje pocity rozporuplné. Chtěl jsem vidět akční béčko s cool bojema Adkinse a Vandamma a dostalo se mi jich zoufale málo a když už nějaké, tak střihané retardovaným slepým kriplem pracujícím jako asistent střihače reklam na vložky. Takhle zazdít především Adkinsonovo umění střihem díky kterému není vidět absolutně nic...hanba. Na druhou stranu mě potěšil příběh, od kterého jsem pro změnu nečekal nic. Příjemná pomsta, spousta emocí a proměn postav, především Vandamma, kterého mi bylo na konci opravdu líto. Kdo do toho jde jako do thrilleru, či bůhví čeho nebude zklamán, mě absence kvalitních akčních scén předvádějící ultra stylové kopy z jiné dimenze těch dvou magorů ale celkem zklamala.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Van Damma může dabovat i Jan Štastný, nebo i Aleš Procházka. Uvidíme ...

dustur

dustur (hodnocení, recenze)

Tak to sa tesim,ked bude tento film na nove... Ale bol by som rad keby film vysiel aj na DVD,v ceskom dabingu aby som si ho vedel kupit

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem několikrát v nějakých ukázkách, že film bude na nově tenhle rok.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18: Tak to u mě zas jo - má to dobrou atmosféru, přeci jenom jsem dal 4* ; kdybych dal jen 3*, tak už bych o DVD moc nepřemýšlel.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

mzss1: Som na tom podobne, ale práve tento film je od Van Damma jediný, ktorý si asi ani nekúpim. Nie, že by bol najhorší, má viacero horších, ale tento je jediný, ktorý na mňa pôsobí príliš jednorazovo. Vôbec necítim potrebu si ho ešte niekedy pozrieť.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Testament: V originále dobrý, ale na DVD jako sběratel a fanoušek Van Dammův to mít přeci musím :-D

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

mzss1: Jo, hochu, na to ti odpovím jednoznačně:"Těžko říct":-D. A to musíš ještě Assassination games vidět v češtině? To ti to jednou v originále nestačilo?:-)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

No, možná že to hodnocení ještě spadne, ale na IMDb to má 63% a hlasovalo 1953 lidí. To už je vcelku slušnej vzorek obyvatel. To nevypadá, že by se to ještě nějak zásadně hejbalo. Takže místní hateři budou asi zklamaní.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Kdybych dal na všechna hodnocení, tak bych přišel i o řadu filmů, který jsou, v mých očích, tady podceňovány. To souvisí i s tím, že dám s klidem odpad filmu, co se mi nelíbí a je mi jedno, že ho ostatní vychválili¨do nebes.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

mzss1: Drží, ale kdyby tenhle skvost hodnotili chytráci typu Tsunami_X, KevSpa a další, tak to spadne na 50%. Nechápu, proč tu řešíte nějaký posraný číslo. Buď se mi film líbí nebo ne. A jestli ho tady nějaká kinder-elita špatně ohodnotí, to ještě nic neznamená.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ale stejně se hodnocení drží ;-) Je to setjně dobrý , ba-li leoší než AŽ DO SMRTI :)

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Ježišimarja, to bylo snad jasný předem, co jste čekali? Že to tu ohodnotí 100 příznivců JCVD a tím bude mít Assassination Games 90% na furt? Jako nebylo to špatný, ale na 1.ligu to nemá ani ve snu.

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

Finanční úřad? 8500?To jsou slušné daně, nemyslíš?Jak tohle chceš zaplatit co?Nijak, je to tvoje.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

podle všeho máme posledních 3000 pytlíků na zvracení...to nemůže stačit :-)

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

jestli mě omluvíte, musím si setřídit svou sbírku telegrafních sloupů 20.století :)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

:-D to bysme tady mohli hláškovat ješte tejden a stejně bysme neměli všechno :-)

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Expendable: Příteli, to mě máš za kulturní hovado? NE! Nikdo není lepší než pan úchvatný a nikdo nebude říkat princi z Fešákova, co má dělat! S pozdravem Sebevědomí.

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

Červený trpaslík, jde vidět, že Testament zná :) a to je dobře. Á právě jsem vysál penci! Jdu si vyměnit sáček. Co to je? To krásně voní. Miluju tuhle kolínskou :)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

to o těch kačátkách se mi moc líbilo,ale pak to bylo černobílý a já usnul :-)

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Expendable: A co se stane zlobivým hošánkům, pane Filuto? :-D ¨Strýček Arny je usmaží zaživa vražedným pohledem! To je pravda, pne Filuto:-D. Jen už odbočujeme od Assassination Games někam jinam.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

srazí nás na kolena král bramborových lidí :-) sakra už jen 70% ,škoda že to klesá,červená tomu sluší.

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

korbitch22: No ono to mělo už být i roku 1997 nebo tak, ale zabitím Dajsna se to prodloužilo. A terminátor byl poslán z roku 2029 do roku nejřív 1984, pak 1997 a pak asi 2006, ale jestli nás nedostanou tyhlke zmetkové tak to budou určitě nějaký vesmírní zmetkové :D

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Eagle Path má na svojí oficiální facebook stránce vydání 4 října,jak už bylo několikrát zmíněno.sám Van Damme prý slibuje,že je to jasné datum vydaní.Všechny tyhle tajnosti kolem filmu mi přijdou jako nějakej divnej joke.Sračky vod Puyna a podobných ´´ talentů ´´ vychází na dvd skoro okamžitě po natočení a na tohle čekáme už skoro 2 roky.Buď to bude mrtě dobrý,nebo úplně příšerný :-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Zase tak dlho trvat nemusi, kym to pojde v TV. Posledny film s Wesley Snipesom isiel na Markize dost skoro.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike : absolutní souhlas, i když, kdy tohle poběží v TV, to si počkáme. Ale zatím to hodnotili jen skalní. A co Eagle pth, hm? :-D. To je nejlepší film JCVD vůbec, no ne?:-D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Expendable: zatial to videl iba Van Dammovi skalni fandovia. Akonahle to pojde v TV, tak to uvidia aj bezni divaci a potom bude mat vysledne hodnotenie väcsiu vahu.

Reklama

Reklama