Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emergo je hororový film Carlese Torrense, který pojednává o skupině parapsychologů, kteří vyrážejí vyšetřovat sérii neobvyklých jevů, které se objevují v nově obsazených bytech obytného domu. Telefonní hovory bez volajícího, tajemné stíny, mimořádné emise světla, létající objekty a exploze žárovky, to jsou některé z událostí, kterým budou čelit, a které budou doprovázet každý jejich krok. Pomocí infračerveného natáčení, digitálních fotografií, detektorů pohybu a dalších pomůcek, se skupina pokusí kontaktovat "druhou stranu". Bude to stále více nebezpečnější, protože budou v blízkosti bodu, odkud není návratu. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Emergo přináší Španělský horor ve stylu Paranormal Activity, v němž všichni mluví anglicky:) Snímek má slušný scénář a výborné výkony, zejména "taťka" se ve své roli činil. Klasická "natáčecí" duchařina s entitami, které dělají bordel po baráku. Několik lekacích scén zaručeno a ta závěrečná scéna. Člověk si jenom říká, proč furt tak rádi lozí po stropě vzhůru nohama...:) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně snaživý a intenzivní horor, který hned od začátku jede a nezastaví se, bohužel režisér má sice kvantum skvělých nápadů a dokázal natočit hodně působivé scény, jenže to bohužel není děsivé a to je v prdeli.Největší chyba je, že divák musí mít strach z toho co se děje na plátně a k tomu musí být vyděšení i herci, respektive postavy které hrají, jenže ti vědci jsou úplně v pohodě.Kolem vole lítá poltergeist jako hovado a Michael O'Keefe (herec jednoho neustálého LSD výrazu) je úplně v klidu a na kameramana huláká ''toč to! toč to!'' mno...já bych asi spíš kříčel kurváááááá, ale budiž.Další věc jsou lokace, každý dům by byl lepší než ten hnusný byt.Snaha v tom filmu je vidět obrovská a místy působivá, bohužel si sám režisér podrazil nohy velkou dávkou špatných tvůrčích rozhodnutí.50%. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Snímek si nehraje na bůhví jaký počin, chce vyždímat z kulis jednoho bytu co nejvíce - a podle mě se mu to slušně daří. Seance se senzibilem je výborná a několik scén opravdu vyleká. Takže nic pohoršujícího, pro fanoušky FF regulérní zářez. Překvapilo mě, že snímek není točený ve španělštině, ale komplet v angličtině. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

White je chlapík v stredných rokoch, ktorý po tragickej autonehode prišiel o svoju ženu. Žije v malom byte so svojim synom Bennom a dospievajúcou dcérou Caitlin, ktorá ho neustále viní zo smrti svojej matky . White so svojou rodinou vymenil už druhý byt. Neustále ich totiž prenasleduje Poltergeist. Nevie si dať s touto situáciou rady. Požiada teda o pomoc skupinku vedcov zaoberajúcich sa paranormálnymi javmi. Je pripravený urobiť všetko preto aby ho zbavili tejto nočnej mory. Áno, áno - nie je top duchársky horor a dá sa mu kadečo vytknúť. Kopec veci som nechápal. Hlavne pri jednej zo záverečných scén, kedy vietor dosahoval takú silu, že osoby mali problém na nohách stáť, ale černoško točil a točil a točil ako pri nejakej súťaži šarkanov detí z materskej školy. Ešte stihli prehodiť aj pár plynulých dialógov. Na vzdory negatív - ja mám proste tento druh hororu rád a našiel som v ňom aspoň z časti čo som hľadal. Miestami mal dosť slušnú atmosféru. Plusom boli "asi" dve výborné ľakačky pri ktorých určite podskočíte. S odretými ušami 3 hviezdy. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

No takhle, určitě lepší jak Paranormal Activity 1,2 a 4, na 3. díl PA to už zase nemá. Nicméně líbila se mi atmosféra u tohoto found-footage hororu, která byla už od začátku malinko napjatá. Lekačky nebyli tak kvalitní jak bych si představoval. Zkrátka Emergo ničím nepřekvapí, ale zároveň ničím nezklame. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Barceloně ve Španělsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama