Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Piráti jsou skvělí a upřímě mě překvapilo, jak jsem se bavil. Technicky bravůrní práce, příběh v rámci žánru v pohodě a několik opravdu povedených zábavných situací. Bavil jsem se parádně, pěkně to odsýpá, vůbec nenudí a navíc skvělý dabing v čele s Trojanem, který tomu dal opravdu hodně! Věřím že dabing převyšuje originální znění. Nemám důvod nedát 4* :) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Chcete-li dosáhnout úspěchu v animovaném filmu o pirátech, musí obsahovat následující klíčová slova: knihovnice, vilejši, Jane Austen a blboun nejapný. Je dobré přečíst si i předlohu, byť si z ní tvůrci moc nevzali. Dokonale ale vystihli celou posádku i Černého Bellamyho. Co dodat? Jsem ráda, že Piráta s šálou namluvil Martin Freeman. ()

Reklama

Douglas 

všechny recenze uživatele

Třebaže plastelínová animace je tentokrát doplňována o digitálně animovaná prostředí či objekty, výsledkem je klasická ruční práce a film, který má nakročeno k tomu, aby se stal další aardmanovskou klasikou. Nakročeno, protože jakmile se mě někdo s pistolí u hlavy (nebo lépe s šavlí u krku) bude ptát, jaký jsou Piráti vlastně film, budu muset s rizikem (protože ten někdo může být od Aardmanů) zamumlat „skvělý, ale ne bezchybný.“ Toto vágní tvrzení vysvětlím, když dovolíte - více viz Douglasovy poznámky. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, A Charlesi, nechte si narůst vous ať nevypadáte tak odule! " :-))) !!!!!! ---------------- U sta vilejšů, to byla jízda. Na Piráty se dá dívat různě. Někdo je bude hodnotit z hlediska provedení plastelínových postav a animací, někdo z hlediska příběhu. Jinak jej ocení děti a jinak dospělí. Já jsem si opravdu pošmák. Film je opravdu pro všechny. Děti ocení pirátskou tématiku a snahu zachránit Poly, dospělí pak nejeden povedený vtip. A kdo o polovině devatenáctého století něco ví, bude se bavit královsky. Osobně už jen za Poly a zápletku se Sirem Charlesem Darwinem (který asi buší na hrobku v Cambridge a o Jejím Veličenstvu královně Viktorii ani nemluvě :-) ! ) dávám velký palec nahoru. Ten film je doslova přecpán neuvěřitelnými vtipy a velmi inteligentním humorem a to v takovém množství, že ani dospělák je při jednom shlédnutí nepobere. Já se u této vpravdě komedie bavil tak, jak už dlouho u žádné jiné a to ani hrané filmové. Anglický humor z Pirátů přímo vyvěrá a britové opět perfektně prokazují schopnost dělat si sami ze sebe a svých tradic úplně v klidu jednu velkou prdel :-). Snad proto jejich humor mám tak rád, je dost podobnýmu tomu českému černému. V neposlední řadě vyzdvihuji svělý dabing v čele s Ivanem Trojanem. Nemohu jinak, tohle je za plnou salvu. //// Dávám 5 šimpanzích ledvin. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal jsem teda o dost vic. Nijak objemnej pribeh o tom, jak se chce blbecek kapitan stat piratem roku, do toho zapletka s kralovnou a "papouskem" se misty vcelku vlece, sceny bez jakyhokoliv vtipu jsou stridany scenama s az moc vtipkama, kde bohuzel kvantita prevazuje nad kvalitou. Ani ta plastelina nepusobi nejakym uzasnym dojmem a tak to zachranujou jen dobry pisnicky a sem tam nejaka povedena scenka. Znova uz bych si to asi nepustil. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Film je vytvořen výhradně pomocí ruční animace, jsou v něm však použity i digitální efekty, a to především v případě ztvárnění oblohy a moře. (HellFire)
  • Snímek byl natočen na motivy knih "Pirates" Gideona Dafoa, který k příběhu napsal i scénář. (Terva)
  • Postavu piráta Albina nadaboval Andres Iniesta, znýmý hráč fotbalové Barcelony. (Wade)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama