Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 2

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (99)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Takéto uletenosti ma nikdy nemôžu naštvať. Síce ma už nikto neprinúti aby som si ich pozrel ešte raz, ale pre túto chvíľu bola pre mňa viac ako dostačujúca. Film je jednoduchý, nejde mu o presah, pamätných scén, aby človek pohľadal, ale robenie si srandy s tradícií a inteligencie moriakov je neuveriteľne zábavné. Celý film som sa smial a až ku koncu som si uvedomil, že som vlastne pozeral film, v ktorom nedávalo nič zmysel a celé to pôsobilo dojmom Statočného srdca, Pocahontas, v ktorom figurovali Gungani v podobe moriakov. Hlúpe, logicky roztrieštené ale stroj času s hlasom Georgea Takeia veľa zachraňuje. Sprostosť na jedno použitie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nepřitažlivý námět o dvou krocanech ze současnosti, kterak se pomocí stroje času snaží zabránit prvnímu Díkuvzdání a tím i tradici masivního pojídání svého druhu na tento svátek, se nečekaně podařilo opracovat v koukatelný tvar. Zejména tempařská první polovina sází jeden skvělý vtípek za druhým, pak překvapí docela vážné okamžiky (obětovat se pro hejno) a vše vyvrcholí tak ulítle absurdním řešením, že si z nás tvůrci určitě udělali vědomou srandu. :-) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není úplně špatný, respektive alespoň zde nějaký je, ale stejně už tak nějak od začátku tušíte, jak to vlastně sele nejen dopadne, ale tak trochu i to, jak to bude probíhat. Jsou tady emoce, je tady nějaký ten vtip, ale stejně se neubráníte dojmu, že už jste to viděli i jinde. Vtípky jsou takové obyčejné, stejně tak ty emotivní scény. Prostě průměrný film, který překvapivě ani tak neohromí svou animací. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšila strašně dlouho, jenže do kina jsem na něj samozřejmě nemohla, když jsem chtěla originální znění, ne dabing. Ale nakonec můžu říct, že se čekání vyplatilo. Některé hlášky a scény mě opravdu hodně pobavily. Film nebyl stoprocentní, ale ono se to dalo od animáku pro děti čekat. Vadily mi tam ty "zamerikanizované" scény, které tam opravdu být nemusely. Každopádně Free Birds rozhodně splnil moje očekávání, některé hlášky si budu ještě hodně dlouho pamatovat. Škoda jen, že Owen nedabuje častějc, strašně ráda poslouchám jeho hlas ... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych tušil, že to má na svědomí Jimmy Hayward, dost možná bych u toho raději usnul, protože Horton je náboženská agitka pro scientology a Jonah Hex je prostě mrdka, ještě že jsem to nevěděl, protože Ptačí úlet je fakt dost hustej úlet.Tuny šílených scének a úderných hlášek, z toho magora jak ho daboval Karel Heřmánek jsem sral smíchem atomový hřiby a dokonce i ten Dejdar byl zase zpátky tak, jak já ho rád.Příběh je sice zase trošku agitka ochránců zvířat, ale já se tlemil celej film.58% je rozhodně málo.Tak nápaditých a nahláškových animáků je málo.85%. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Pri prvom naštartovaní časostroja dôjde k prudkým fyzikálnym abnormalitám vrátane prerušenia gravitácie, ku ktorým pri ďalších cestovaniach časom už vôbec nedochádza. (ČSFD)
  • Původní název filmu byl Turkeys. (Illuminare)
  • Časostroj STEVE je zostrojený ľuďmi, ktorí nerozumejú reči moriakov. Nemal sa teda kde naučiť s nimi komunikovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama