Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 4

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (99)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut není úplně nejhorších. Celkem dobrý vtipy, dobrý scénky. Až jsem byl překvapen. Jenže bohužel všechno dobrý skončí tak po půl hodině, kdy se začne cestovat časem a celý to spadne do průměrný šedi, která nikoho nezajímá...A to bohužel trvá až do konce. Zajímavý je pak už jen Dejdar se svym solidním dabingem. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Vtipný animák. Jsou to ptáci a jak je známo, američtí ptáci nemají rádi co? Díkuvzdání přece! A tihle nejsou výjimkoou. Když se jednomu podaří dostat milost od toho dne, zdá se, že má vyhráno. Dostane se do bohaté rodiny, nosí bačkory, kouká na tv, cpe se pizzou. Bohužel je ale "Zachráněn". :D a tady to začíná. Dostanou se do stroje času, do dne prvního díkuvzdání. Samozřejmě se zamiluje... atd.. atd.. :) :) Vtipné, milé, nenáročné. Ale Shrek je prostě Shrek ;) ()

Reklama

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tady není co rozepisovat.Od snímku jsem si nic nesliboval a nakonec jsem byl i potěšen.Je to trhlé,ale v tom správném slova smyslu a dokonce se i dospěláci donutí zasmát.Nic extra to není ,jedná se o příjemnou oddychovou záležitost.Sem tam vtip,sem tam grimasa.Děj je zcela nesmysl,ale nezapomínejme,že se jedná o pohádku.Animaci bych zařadil mezi ty lepé zpracované,Vaše dítka určitě zabaví. TRHLÉ!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není úplně špatný, respektive alespoň zde nějaký je, ale stejně už tak nějak od začátku tušíte, jak to vlastně sele nejen dopadne, ale tak trochu i to, jak to bude probíhat. Jsou tady emoce, je tady nějaký ten vtip, ale stejně se neubráníte dojmu, že už jste to viděli i jinde. Vtípky jsou takové obyčejné, stejně tak ty emotivní scény. Prostě průměrný film, který překvapivě ani tak neohromí svou animací. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová a vzhledem k tématu i překvapivě nenápaditá pohádka, která hlavně v porovnání s nedávným cestovatelským Peabodym a Shermanem, jenž již teď patří mezi nejzábavnější animáky roku, působí jak nechutně barevné lejno. Vzhledem k tématu a dobovému zasazení to pak nebude zajímat ani české ratolesti, takže jde vlastně o naprostou zbytečnost. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Turkeys. (Illuminare)
  • Větou: "To jsou ale Angry Birds!" indián odkazuje na hru "Angry Birds", v době uvedení populární hru na mobilní telefony. (Dracconnis)
  • Časostroj STEVE je zostrojený ľuďmi, ktorí nerozumejú reči moriakov. Nemal sa teda kde naučiť s nimi komunikovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama