Reklama

Reklama

Odstřelovač: Reloaded

Trailer

Seržant Brandon Beckett (Chad Michael Collins), syn známého snipera Thomase Becketta, pracuje v amerických mírových sborech v Demokratické republice Kongo. Jednoho dne dostane rozkaz zachránit evropského farmáře, jenž uvízl uprostřed nepřátelského území povstalců. Když Beckett se svými muži přijede na farmu, přepadne je tajemný sniper a jeho útok přežije pouze zraněný seržant. S pomocí otcova bývalého chráněnce, instruktora odstřelovačů Richarda Millera(Billy Zane), se musí Beckett naučit myslet jako sniper a vypátrat vraha dříve, než se vrátí a dokončí svou práci. A také odhalit vůdce spiknutí, který dal rozkaz vyhladit Beckettův tým. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

verbal 

všechny recenze uživatele

Na to, že byl tento Snajpr lacině odmaštěný v Jaru, zanechal mou pokožku hebkou a bez větších dermatologických změn. A výraznější alergickou reakci kupodivu nevyvolal ani olysalý Bily Zejn, jehož herecká kariéra beznadějně klesla ke dnu spolu s Cameronovým parníčkem. Kluci s dlouhými hlavněmi hezky redukují populační explozi v Kongu, až se jim zahřívají jejich teflonové kulky, což nijak neurazilo mé vytříbené umělecké cítění a artový vkus, tudíž se klidně podívám i na Sniper: Revolution. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Další pokračování sniperského hitu, už čtvrté. Tom Berenger zde už nehraje, zato sledujeme sniperskou epizodu jeho syna někde v Kongu. Přiznám se, že jsem čekal hrozný film, plný blbostí a naprosto nudný. Ono to ale zase tak špatné nebylo. Místami to mělo dobrou atmosféru a závěrečný souboj byl skvěle natočený. Chvílemi mi to sice připadalo, jako kdybych sledoval dokument stanice National Geographic, ale na nedostatek akce si nemohu stěžovat. Jen je skutečně vidět, že se jedná o video film, který má k dokonalosti daleko. Nicméně já se u něj bavil, protože odstřelovačský filmy mám rád. Dokonce se mi zde líbil i Billy Zane, takže celková spokojenost. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Akce jak z nějaké počítačové hry. Akce, která je jiná, než jaké akce normálně jsou, ale pořád je docela dost zajímavá. Odstřelovač mě dokázal bavit a Billy Zane opět ukázal, že může být dobrý akční hráč na poli akčních filmů. To, že občas něco bylo nedomyšlený, ani neřeším. Furt je to béčko jako sviňa a scéna, kde sniper prostřelí jednoho Kongana skrz na skrz až mu utrhne tělo a po chvíli pak dalšího střelí asi 6ti ranami, než ho vůbec zabije, mě tak vůbec nerozhodila. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Oproti původnímu Sniperovi hodně "levné" a spíše mi to připomínalo nějakou béčkovou hru. Hlavní postava je takřka nezranitelná, ačkoliv je zasypávána střelami a je na volném prostranství, nezničitelný mariňák. Nepřátelé jsou bez mozku a nabíhají na porážku jak dobytek, dokonce aniž by stříleli. Příběh i dialogy až směsné. ~~~ Jedinými plusy je tak částečné propojení s prvním dílem, alespoň trochu profesionálně se chovající Billy Zane (jestli to jako laik můžu posoudit) a záběry přírody. ~~~ To je ale dost málo. Původní Sniper je lepší a příroda v dokumentárních filmech také. Jedna je málo, čisté dvě už moc -> 1,5*. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

V čase môjho hodnotenia mal Sniper: Reločosi až 53 spotených percent. Je záhadou, kde toto šedivé a úplne priemerné skoroakčné béčko nabralo tie 3 percentá. Celý tento ťažký nezmysel má dej jednoduchší ako pesnička od Ricka Aestlyho. A len tak na okraj, mňa osobne mister Chad Miško Collins s tým jeho plechovým xischtom nepresvedčil, že má niečo spoločné s vojakom, nie to ešte so sniperom. 50% zo súcitu a s nočným videním. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se výhradně v oblastech jižní Afriky. (Conspi)
  • Plukovník Jäger (Richard Sammel) by podľa nášivky na uniforme mal patriť k nemeckému Bundeswehru. Používa však vzor uniformy, ktorý Bundeswehr nepoužíva. Vo filme používajú rovnaký vzor africkí vojaci. (koba)

Reklama

Reklama