Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chillerama nabízí čtyři povídky. (1) Wadzilla - Nasraná obří spermie terorizující NY. Pobaví i generál Bukkake, oživlá socha Svobody a následná soulož a samozdřejmě nesmím zapomenout na finální mega " Sperm Blast ". (2) I was a Teenage Werebear - Přiteplená medvědí zpěvohra bez které bych se bez problému obešel. Totež v podstatě platí o povídce (3) povídce s Hitlerem pod názvem The Diary of Anne Frankenstein . Povídka (4) je plná fekálního humoru. Hovna tu tečou doslova z obrazovky. Tahle povídka je ale hned v začátcích skrečována ( škoda ) a místo ní nastupuje Zom-B-Movie a s ním i celkem vtipný zakončení téhle úchylárny. Jedná se o nestandartní zábavu pro nestandartní diváky. Nebýt povídky s Hitlerem a Gaylordí story dám klidně plnej počet hvězd. Takhle je to jen lepší průměr. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

V kterémpak jiném filmu se vám podaří vidět obří spermii šukající sochu svobody? Anebo zpívající medvědodlaky...Ono je tam toho tolik, že je zbytečné to tady rozvádět. "Chillerama" je plná šílených nápadů čerpající z béčkových papundeklových dobrodružství už kdysi natočených. Je vkusně nevkusná se spoustou hodně povedených scének. Za všechny už zmíněná spermie, či Dolfi Hitlerů tvořící podle deníku Anky Frankensteinové vraždící monstrum anebo v závěru majitel autokina samopalem kosící hordu zombíků...A co zombík to hláška z dnes už kultovních filmů jako "Yippee ki-yay, motherfucker" či "Na tohle už jsem starej"....P.S. Chápu hodnocení nejvyšší i nejnižší. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

čo si budeme nahovárať. Chillerama je ultimátny tribute lacným béčkam z éry Drive-In, ktorý tlačí na pilu hlavne z úrovne vkusu. Prvý príbeh opisujúci teror obrovskej spermie sa zapíše do pamäti svojím neopakovateľným humorom a pomerne slušnou formálnou stránkou, ktorá sa približuje ku Grindhouse počinom odo dvojice Q+R. Druhý príbeh o homosexuálnych werebearoch, som skôr pretrpel, lebo ani herecky, ani spevácky (keďže ide o muzikál) a ani humorom, či formalizmom nejde o nič výnimočné a jedná sa o najslabší segment z celého projektu. Nasledujúci príbeh o Hitlerovi, ktorý spraví obrovského židovského Frankesteina je naopak tým najzábavnejším z tohto celého. Hnusný a nekorektný humor s výstrihom Kristiny Klebe je skrátka dokonalý. Posledný príbeh je o extrémne nadržaných zombiekoch, ktorým dominujú husté hlášky a citovanie a čudesné parafrázovanie filmových klasík, tento úchylný segment ako tribute doceňujem snáď najviac. Každopádne ak máte radi úchylný humor za hranicou únosnosti a nevadí vám pri tom smršť krvi a pŕs, smelo do toho. P.S. hovno poviedku, ktorá bola asi najkratšia som nejako nevedel doceniť, aj keď išlo o zaujímavú a naozaj nápaditú fekálnu srandu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kopec hlášek, fórků, úmyslného amatérismu a pokřiveného humoru. Zvláštní, že nejnudnější povídku filmu, což jest ta o teplém medvědodlakovi, má na svědomí můj oblíbenec Tim Sullivan, jehož 2001 maniacs: field od screams můžu sjíždět furt dokola. Zbývající dvě povídky zůstaly díky své absurdnosti někde na půl cesty, ale mezipovídka o zombie onanistech, s hláškujícím promítačem v čele ("Čur*ku, máš padáka!" BENG "Co je, to jste neviděli Robocopa?""Bejby nebude sedět v koutě" BENG...), mě dostala do kolen. Na takovýho Poultrygeista, Vosková muzea, či Klub příšer to ale nestačí, ačkoli je to pořád lepší než všechny díly Creepshow dohromady, o Terror Firmerovi nemluvě. A navíc to má hororovou královnu Lin Shaye, spoustu krve, málo koz a Dolfíka s deníkem Anne Frankensteinové v ruce. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle považuje někdo za nějaké filmové umění, tak budiž, ale dát tomu víc jak tři hvězdy, to bych musel být hodně na dně. Samozřejmě si film dělá srandu sám ze sebe, z ostatních filmů a nakonec i z historie. Jenže tímhle způsobem je to vtipný možná prvních pár minut, pak je to čím dál úchylnější a trapnější. Až okatě se film snaží útočit na intelektuální vrstvy milovníků hororu a koukám, že se to dle některých komentářů a hodnocení tady daří. Dnes se za inteligentní humor považuje vlastně sklon k největším prasárnám, jen tak lze ukázat svou nespoutanou odtažitost od vážného. Bez utrhaných penisů, roztrhaných těl, sexu s částmi těl, obrovských výstřiků semene aj. to už dnes není ono, všechno ostatní je suché a vážné, je nutné se pořádně odvázat a nemít morálních hranic!!!! Tak tohle všechno chápu, i tak bohužel, čím víc to má být inteligentní, tím je to trapnější a zoufalejší. Ještě k tomu je to celé udělané schválně hodně špatně, což má podtrhnout onu nevážnost a vtipnost. Bohužel...a hůř nehodnotím jen pro prvních cca 45 minut, kdy jsem se to ještě snažil brát s humorem. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama