Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

petero 

všechny recenze uživatele

Najlepší je Joel Moore ako Hitler nakomplet v nemčine a čb – totálne trefná uletená pecka. Adam Green opäť nesklamal. Vyriešenie problému plodnosti je taká úsmevná záležitosť s otrasnými efektami ktorá slušne nastavý divákove vnímanie na feeling celého snímku a ubehla ani neviem ako. Teplý vlkodlaci v muzikálovom podaní to už je samo o sebe kombinácia ktorú nedokážu prebiť miestami podarené nápady. Umelecký hovno film je našťastie najkratšou story ktorú prerušia nadržaný zombíci. Chillerama je vysokoštýlová bláznivá blbosť za pár centov s kopou známych neznámych tvárí so zámerne otrasnými trikmi a maskami, no zručne natočená, dobrým komediálnym timingom a výborne prehrávajúcimi hercami. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle považuje někdo za nějaké filmové umění, tak budiž, ale dát tomu víc jak tři hvězdy, to bych musel být hodně na dně. Samozřejmě si film dělá srandu sám ze sebe, z ostatních filmů a nakonec i z historie. Jenže tímhle způsobem je to vtipný možná prvních pár minut, pak je to čím dál úchylnější a trapnější. Až okatě se film snaží útočit na intelektuální vrstvy milovníků hororu a koukám, že se to dle některých komentářů a hodnocení tady daří. Dnes se za inteligentní humor považuje vlastně sklon k největším prasárnám, jen tak lze ukázat svou nespoutanou odtažitost od vážného. Bez utrhaných penisů, roztrhaných těl, sexu s částmi těl, obrovských výstřiků semene aj. to už dnes není ono, všechno ostatní je suché a vážné, je nutné se pořádně odvázat a nemít morálních hranic!!!! Tak tohle všechno chápu, i tak bohužel, čím víc to má být inteligentní, tím je to trapnější a zoufalejší. Ještě k tomu je to celé udělané schválně hodně špatně, což má podtrhnout onu nevážnost a vtipnost. Bohužel...a hůř nehodnotím jen pro prvních cca 45 minut, kdy jsem se to ještě snažil brát s humorem. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nesnáším horory a nerad se bojím, ale tyhle béčkové hororové parodie/komedie/whatever mám rád, k dokonalosti už tomu chyběl jenom Bruce Campbell :) Jak si lze přečíst i v ostatních komentářích, vrcholem celého snímku je The Diary of Anna Frankenstein, kde Joel Moore ztvárnil naprosto brilantně Ádu Hitlera, a to včetně imitace němčiny (skvělá je interakce všech Němců okolo, kteří mluví normální a spisovnou němčinou, zatímco Joel tam žvatlá, co ho napadne). Ostatní povídky mi nevadily, všechno hezky brakové a béčkové, ostatně krásně stylový byl i začátek :) 75% Zajímavé komentáře: J*A*S*M ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco úžasného. Netroufám si hádat, jak film zapůsobí na průměrného diváka, ale já se tedy bavil náramně. Jediné, co si troufnu silně zkritizovat je film o teplých medvědodlacích, který není úplně průserový, ale jeho kvalita je naprosto někde hluboko pod kvalitou zbylých snímků i nosného příběhu. Zbytek filmu je to naprosto skvostná zábava s velmi jemným nevtíravým humorem. Velký dojem na mě rovněž udělalo, že všechny tři filmy byly natočeny technikou velmi různou z nejrůznějších období hororové kinematografie, kde si ze všech technických kousků daného období dělají tvůrci dost velkou srandu. Docela dlouho jsem se u hororové komedie takhle nebavil. Fakt jen škoda těch mědvedodlačích teploušů. Bez nich by to byl plný počet. Takhle * dolů. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kopec hlášek, fórků, úmyslného amatérismu a pokřiveného humoru. Zvláštní, že nejnudnější povídku filmu, což jest ta o teplém medvědodlakovi, má na svědomí můj oblíbenec Tim Sullivan, jehož 2001 maniacs: field od screams můžu sjíždět furt dokola. Zbývající dvě povídky zůstaly díky své absurdnosti někde na půl cesty, ale mezipovídka o zombie onanistech, s hláškujícím promítačem v čele ("Čur*ku, máš padáka!" BENG "Co je, to jste neviděli Robocopa?""Bejby nebude sedět v koutě" BENG...), mě dostala do kolen. Na takovýho Poultrygeista, Vosková muzea, či Klub příšer to ale nestačí, ačkoli je to pořád lepší než všechny díly Creepshow dohromady, o Terror Firmerovi nemluvě. A navíc to má hororovou královnu Lin Shaye, spoustu krve, málo koz a Dolfíka s deníkem Anne Frankensteinové v ruce. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama