Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když sedmnáctiletá Taylor dostane od matky k narozeninám vlastní počítač, je štěstím bez sebe a s vidinou svobody a nezávislosti se učí proplouvat vodami internetu. Záhy ovšem zjišťuje, že internet s webovými stránkami a online lidmi umí být stejně zákeřný jako moře plné žraloků. Netrvá dlouho a Taylor se musí potýkat s prvním projevy šikany. A to ještě netuší, že věci zdaleka nedošly do extrému.
Film je součástí kampaně "Rally to Delete Digital Drama", jejímž cílem je odstranit šikanu jak na internetu, tak v reálném životě. 5. července 2011 ji ve spolupráci s časopisem Seventeen Magazine odstartovala americká televize ABC Family. (alyssa18)

(více)

Recenze (48)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Kvalitně zpracované, Emily Osment příjemně překvapila, byla přirozená... Takových filmů by se mělo točit víc. Skoro polovinu jsem probrečela. Bylo to opravdu silný. Kdo nezažil šikanu, ať už klasickou nebo kyber, nikdy nepochopí. Happy end na konci byl po tom dramatu pro diváka na místě, ikdyž v reálu to asi takhle jednoduchý není. ()

Alice Ashley 

všechny recenze uživatele

Bylo příjemné vidět Emily Osment v jiném filmu než od Disney. Prokázalo se, že Emily je úžasná herečka, která umí vážně vážně hrát. Trochu mě překvapil "klidný, usmiřující" konec tohoto filmu, když vezmu v úvahu to, jaký stresy po celý film prožívala, ale i tak se mi to líbilo a zase o něco obohatilo. Takže za mě 4 hvězdičky. :) ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože to je tak trapný, neustále brečí kvůli hráčkám, blbé pomluvy no bože dnes normální, a to video o těhotenství bylo tak k smíchu až to není možný, budu hodný a nedám odpad protože tohle je hodně ubohý. Příběh se snaží ukázat slabost holky, život je svině takže musíš sním bojovat, jinak tě zlomí. Snaha o drama je velké ale tentokrát nepřesvědčivé. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

S novými vymoženostmi přichází i nové hrozby. Cyber šikana - jedna z dalších novodobých hrozeb, podaná tak nějak s nadhledem a strojeně. Zaráží mě pár věcí. 1) Ta typka si fakt mohla ten profil už dávno zrušit. 2) Posty na zeď se podle mě v klidu dají smazat. 3) Její máma to brala nějako moc s klidem. A ten závěr? Když už si někdo usmyslí zfilmovat takové ožehavé a aktuální téma, tak by to neměl zlehčovat takovýhlemi studipními happy endy ala všichni se máme rádi, všechno dobré, nic se nestalo. Stačilo by, kdyby to skončilo přestěhováním, změnou školy, nebo co já vim, i kdyby si ta holka hodila mašli, tak by to pořád bylo uvěřitelnější a mělo by to nějaké pořádné poselství či varovný signál. Ať tak či tak, přes to všechno je to celkem povedený film. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Prakticky nic na tomto filmu bych nevyzvedl ani na hranici průměru, přesto však tato podivná kombinace všeho "ne moc dobře povedeného" na mě vcelku zapůsobila. Téma je aktuální, celý proces, řešení, dopady, to vše je ve filmu hrozně hnané extrémně, navíc první půlka filmu je technicky poblíž bodu mrazu. Dokonce snad i hlas hlavní představitelky mi lezl krkem. Přes všechny negativa z filmu mám poměrně příjemný dojem. Jako příručka pro svobodné matky, co se rozhodují jestli svým dětem pořidit domů PC s netem, docela pěkný instruktažní film. Pokud máte zájem o podobné téma, pak loňský Trust je o chlup lepší volba. Btw. Ten naprosto ulítlý nefilmový a realně nemožný konec je vlastně plus, které bych mohl vyzdvihnout, škoda jen, že režisér/scénarista byl při všech důležitých krocích "při zemi", aby byl film stravitelný i pro dvou týdenní kotě. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama