Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britské komedie mám rád, rozhodně nic proti nim. Navíc komedie o skupince mladých kluků, kteří chtějí přijít o panictví, nebo jako v tomhle případě o svobodu, je v poslední době zase dost, a to i pokud se kvality týká. Z doby vskutku nedávné například "Přizdis*áči", kteří mě neskutečně pobavili, protože jejich humor zacházel až do absurdna, porušoval určité hranice, ale takovým způsobem, že jste se museli smát. Anebo jste znechuceni odcházeli. Já byl z těch, co se smějí. V případě snímku "Pařmeni" už jsou pocity více rozporuplné, i když ani "Přizdis*áči" neudělali takový dojem, jaký jsem očekával. "Pařmeni" ale doplácejí na to, že chvílemi prostě představují nudu. Snad je to tím, jak se nás autoři snažili seznámit s novým - australským - prostředím, anebo spíš tím, jak se snažili nalézt všechny možné dějové linie. Ve výsledku to nakonec dopadá tak, že nejvtipnější dějovou linií je ta s beranem, která je skutečně parádně šílená a má výbornou gradaci. Romantický příběh je zde celkem v pozadí a přiznám se, že mi bylo celkem jedno, jak dvojice dopadne. Zase jednou mi více seděla parta, i když tohle jsou zase jednou pořádní nýmandi. Už jen od pohledu. Nevím, jestli jim všem budete fandit, ale místy vás mohou pobavit. Škoda jen, že je to pouze místy. Docela příjemně překvapí cameo postava, kterou hraje Olivia Newton-John. V jejím věku jí to pořád sluší, navíc si ze sebe dokáže dělat legraci. A ještě jedna věc, kterou musím vyzdvihnout - to je rozhodně hudební doprovod. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pěkně svižná a hodně vtipná komedie na téma loučení se svobodou a svatba. Některé fórky jsou řádně šílené a ujeté a to je přesně to pravé ořechové, co mě na filmu bavilo. Zapletení se s drogovým dealerem, namol ožralý svědek, náročný otec nevěsty, do toho všeho beran, co sežere obrovskou dávku kokainu, rozjedou zamotaný příběh plný prekérních komických situací, které svatbu komplikují. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro mne je nepředstavitelné, že bych se vyrazil ženit na odvrácenou stranu zeměkoule a nevěděl nic o rodině své nastávající. Zamilovanému Davidovi to však nečiní problém, takže na svatební párty australského parlamentu vyrazil i s trojicí kamarádů, kteří by byli divní i na zcela běžném obřadu homosexuálů. Rozhodně jsem se přitom neplácal nadšením do kolen, nekontrolovaně jsem nehýkal a ani jsem neslintal radostí, ale pořád se něco lehce bláznivého dělo, takže to byl celkem příjemně strávený čas. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kámoši k nezaplacení kteří jedou jednomu z party na svatbu do Austrálie,jenže cestou se zastaví koupit si nějaké hulení a pak všechno začne.Řada nečekaných příhod kvůli ztřeštěným kámošům málem zkazí celou svatbu.Docela vtipné a zábavné scény,hlavní atrakcí asi byla ovce která sežere na co přijde včetně koksu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOBŘE, CHLAPI, PLÁN JE TAKOVEJ. ZA PRVÝ: DOSTANEME TU OVCI ZPÁTKY DO KOTCE. ZA DRUHÝ: ZBAVÍME SE TĚCH DROG. A ZA TŘETÍ: PŮJDETE ZPĚT NA PÁRTY, KDE SE BUDETE CHOVAT JAKO NORMÁLNÍ LIDSKÝ BYTOSTI!“... /// Velká svatba pro osoby na rozhraní puberty. S tou pro lidi na rozhraní ,,smrti“ si ovšem nemaj co závidět. Přátelé v domě nevěstiných rodičů – nebo spíš kámoši s debilníma nápadama, kteří se snažej … chtěl jsem napsat pobavit, ale to je kokotina. Spíš se mažou fekáliema, možnou vtipnou situaci ztrapněj a normálního chlapskýho vtipu se nedočkám. Je to spíš lehce trapný, asi jako svatba. A že to končí romanticky? ,,KDE MÁM KURVA SVŮJ KOKAIN!“ – jo, to mě pobavilo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět nejtrapnější přípitek v dějinách svatebních přípitků. 2.) Chystám se kámošovi na svatbu a CHCU tam bejt za kreténa. 3.) Thx za titule ,,Misantrop“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama