Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ?“ … A PROČ KURVA NE?…“ /// Když se na vokně v obejváku (zevnitř) vobjeví krvavej nápis ,,SEŠ NA ŘADĚ“, jedná se o složitej okamžik v životě lidským. Víc nemá smysl se nějak rozepisovat. Prostě barák, osoby, nějakej hajzl…. a jde jen vo to, kdo bude mít navrch. Vzhledem k počtu zúčastněnejch, bych si vsadil na… Přesně tak, je jich tolik, že můžete v kolektivu uzavírat sázky, taky ti, co rádi čuměj na rodinný setkání, během kterejch se všichni chovaj jako kokoti, budou moc spokojený. Ale aby nedošlo k nějaký mýlce, tady nejde vo žádný drama s plešounskejma ambicema, tady jde vo krev. Naštěstí má tahle hra víc pravidel, takže nečumím jen na prachsprostej slasher, ale celkem si tuhle vybíjenou užívám. Snad i proto, že bylo komu opravdovsky fandit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak rodičům zpestřit výročí. 2.) Miluju holky, co za to uměj vzít! 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (a proč kurva ne?) AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžká rána přímo do temene. Koho stejně jako mě zklamala Očista a líbily se mu jen masky. Ten by měl u tohoto kousku stejně jako já chrochtat blahem. Opravdu velmi chutná krmě, která by měla lákat na hororovou atmosféru stejně jako na boj jedince o přežití. Přestože by se to nabízelo, tak se nedá říct že by film něco vykrádal. Atmosféra přímo ukázková a vše dokresluje skvělá hudební složka. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom, ako skupinka zabijáckych vagabundov vtrhne do rodinného sídla s cieľom všetkých rozsekať na cucky. Nerátajú však s tým, že sa tam nachádza aj šťúple žieňa - Kulihrášok, ktorý im skríži plány a všetkých rad radom po jednom likviduje. Kulihráškov vražedný výkon je porovnateľný so Stevenom Seagalom a Chuckom Norrisom dohromady. A možno aj oni by dostali na prdel. Skáče sem a tam, vyrába rôzne nástrahy a vagabundi majú plné gate, ale to ich samozrejme nezachráni. Pravdou však je, že v rámci tohto hororového žánru je to to najlepšie čo som za veľmi dlhý čas videl, takže spokojnosť. 80/100 ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, kde velká hromada anonymních postav v rozhodujícím momentu hystericky řve a dělá vše pro to, aby zemřeli oni i jejich milovaní (první pokus o útěk, chození k oknu, odvádění těch citlivějších do jiných pokojů, aby se z toho vyspali apod.). Velké překvapení bude pozornějším jasné cca po 20 minutách. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama