Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo veliké a bohužel to pro mne nedopadlo, tak jsem očekával. Začátek se zdál slibný, mělo to docela svižný nádech, ale zhruba v polovině filmu to sklouzlo do poněkud nudnějších vod. Myslel jsem si, že hororový subžánr slasher skloubený s home invasion přinese hororu nějaký nový rozměr, jak už se po premiéře na torontském festivalu pravilo, ale nic zvláštního se nekoná, v tomhle směru se mi daleko více líbila Očista (The Purge). Nicméně pochválit bych mohl kvalitní hudbu, chvílemi dobrou atmosféru a příjemný, nenucený černý humor, viz. - Kdo je nejrychlejší běžec? Kdo? - Já, ale mám šíp zabodnutej v zádech! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Beru, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy a že ve vypjatých chvílích volí špatná rozhodnutí, ale troufám si tvrdit, že pětadevadesát procent lidí by se v situaci, ve které se ocitla tahle rodinka (máma, táta, tři synové s partnerkami a jedna dcera s partnerem), chovalo podstatně víc racionálně. Proto totálně neberu ty oslavné komentáře kolem, jak postavy jednaly rozumně. Nejednaly!! Dělají ze sebe velesnadný cíl, na svou obranu vyjma ústřední ranařky Sharni Vinson pranic nevymyslí, jen opakují všechny chyby, kvůli kterým postavy z jiných podobných kousků vykašlávají vlastní krev. Když si můžou vzít zbraň, nechají jí ležet, když mají být pohromadě, utíkají sólo jak prase na porážku, když mají dát hlavy dohromady, hádají se jak v nějaké telenovele, když se mají držet dál od oken, dělají vše proto, aby jednu koupili, když mají udělat nějaké rozhodnutí, zvolí snad to nejhorší (třeba hned v úvodu pro pomoc do temného lesa pošlou uječenou sestru bez bot). Ale no tak? Závěrečná rozmluva po „velkém odhalení mezi JÍ a JÍM je nesmírně tupá a diváka jednoduše uráží. Přitom se to s těmi kušemi vyvíjelo poměrně slibně. Nejen proto bych dal tři hvězdy, ale to, co z toho nakonec vzešlo, mě vážně bolelo!! Červená čísla si to nezaslouží.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,494,006Tržby Celosvetovo $26,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ koho čo na tomto mohlo baviť, banálne až hrôza a naivite škoda hovoriť, len samé blato /25%/ ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama