Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

SAJA 

všechny recenze uživatele

Chválabohu návrat pouze k animované verzi bez živých herců, což děti nebavilo. Pochvala tvůrcům, kteří si s tím dali hooodně práce a nespoléhali pouze na fenomén těchto modrých démonů. Spousta nových zábavných postav a výborný příběh s vyvrcholením v podobě pohřbu a následné reinkarnace Šmoulinky. Naštěstí někdo pochopil, že původní prahistorická verze, na které jsme vyrostli my, rodiče, už je v dnešní konkurenci 3D pohádek, mimo mísu. Tímto filmem si zcela jistě zajistí kult i pro příští generace. V kině byl rachot jak na hokeji ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Poutavý námět...konečně. Šmoulinčin původ. Bohužel cílovka jsou děti do 12 let. Takže naprostá apsence zajímavých a promyšlených momentů, dialogů či nových postav. Gargamel je zase za debila. Šmoulinka za obětavou hrdinku a divák za idiota, na kterého se kouká jen za á, jako na pitomé dítě, které si koupí kde jakou píčovinu s potiskem šmouly...protože je to in, nebo za b pitomého dětinského dospěláka, který si z nostalgie koukopí kdejakou píčovinku se Šmoulou s pouho pouhé nostalgie. Nápad skvělý, provedení okoukané klišé. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY, KDYBY NÁHODU CHTĚL BÝT NĚKDO PŘEKVAPENÝ Nevěřil jsem tomu, že ten film může být tak špatný... Tak jsem se podíval a opravdu, je to špatné. Nudný děj, nepobaví to a spíš znudí, podruhé bych to fakt nedal. Co se týče děje - Šmoulinka najde mapu nějaké ztracené vesnice, chce ji najít sama, ale jde s ní ono zmíněné trio. Aby se neřeklo a film měl nějaké "napětí", pronásleduje je Gargamel. Vesnici najdou a jsou v ní Amazonky. Jedna šmoulinka vedle druhé. A pak je najde Gargamel, všechny šmouly (Z mužské i ženské vesnice) unese, ale Šmoulinka se obětuje a zachrání je všechny, pak si všichni myslí, že je mrtvá, ale ona to nějkou náhodou přežila a na konci se definuje Šmoulinka a pak se slaví, že žije. KONEC. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $45,020,282 Tržby Celosvetovo $197,183,546Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Jednoznačne lepšie než predošlé CGI kentusy, tu to bolo v celku slušne príbehovo zostavené a hlavne pobavilo. /60%/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama