Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (51)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, tiez tvrdim ze ide o franuzsku odpoved na Parbu ve Vegas ... tentokrat s Lacheau a Boudalim. Kazdopadne tempo slusne, dialogy vyborne: Dlho sa mi zdalo, ze francuzskych kvalitnych komedii je minimum, toto je ale svetla vynimka. Najviac ma dosto to rozbordelenie cudzieho domu, to bol fajny masaker . 85 % ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U komedie se chci hlavně zasmát a tenhle bod v mém případě Babysitting splnil na jedničku. To, že v tom musí hrát hlavní roli zase party mi přijde škoda, ale hold je to takhle asi nejjistější. A mezi všemi těmi filmy, kdy se domácí pařba vymkne z rukou, tenhle vyniká minimálně určitou vyspělostí a široce nastavenými hranicemi humoru. V podstatě se naváží úplně do všech a do všeho. A tak by to podle mě v komedii mělo být. Slabší 4* ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Alibi na klíč byla očekávání vysoká, a nenaplnila se. Blbá pařba, kde je velmi málo vtipných situací. O většinu se stará Jugnot sedící na gauči (doutník), ale rozhodně ne Lacheauova skupinka. Jako puntíčkář a šetřílek se nedokážu přenést přes situaci, že někdo demoluje cizí dům. Alice David moc pěkná. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná francouzská variace na Pařbu ve Vegas, která není takřka v ničem originální, ale je skvěle obsazená, má skvělé tempo a já se při ní neskutečně bavil. Samozřejmě není to žádná sofistikovaná zábava, ale jako ztřeštěná komedie na odreagování to funguje takřka dokonale a rozhodně si ji pustím radši než všemožná pokračování zmiňovaného filmu. Moje hodnocení 75%. ()

Joedas 

všechny recenze uživatele

Francouzský komedie to maj zdá se pořád v sobě a jsou na míle od těch našich. Přitom to působí tak jednoduše. Tvůrčí tým kolem Lacheaua si chytře vypůjčil od hororů found footage koncept, se kterym si zde s invencí hrajou. Sympatická, tak akorát přisprostlá podívaná, kterou sice k dokonalosti dotáhli až o rok později ve dvojce, jednička ale bez problému pobaví. Jo a ty Greenpeace jsou fakt prasata. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v okolí francúzskej metropoly Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama