Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 3
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Boha to bola jazda, serial skuknutý za týžden.... Príbeh škrípe, ale stále sa na to dalo pozerat, a čím dalej tým napínavejšie, zaujímavé, aj ked osobne by som to naťočil inak a nemenil uprostred serie celý príbeh, respektívne si to mohli šetrit na dalšie samostatné série...

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Nechcem moc rýpat, práve sledujem prvý diel, ale kým by sa v online svete dostali na ten 100 dungeon neustále pripojení, neumreli by nakoniec aj tka všetci hráči.... od hladu? :-) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rufete

Rufete (hodnocení, recenze)

Tak jsem prožil svůj první anime zážitek. Možná to bylo tím, že jsem dřív na nic podobného nekoukal, ale moc se mi to líbilo. Obzvlášť tedy prvních 14 dílů, pokračování už bylo o level níž, ale pořád jsem se bavil. A i když jsem si před týdnem nedokázal představit, jak by se někdo mohl zamilovat do kreslené postavy, dnes, hluboce zamilován do Asuny, toto tvrzení beru zpět. Nejvíc se mi líbilo těch pár dílů, kde spolu byli Kirito, Asuna a Yui jako rodina.


Oblíbené postavy: Asuna, Kirito, Yui, Klein, Alicia, Agil.
Obsah epizod

Uživatel Rufete smazal svůj příspěvek.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

P.S. Nenechte se odradit ne moc povedenu první ep, 3. a 4. ep je pak naprosto fantastická :-D Hlavně kvůli změně dabéra.

Sloupovity

Sloupovity (hodnocení, recenze)

Dokoukal jsem posledni dil, po roce, polovinu dilu jsem probrecel, uz vim v cem je to kouzlo tohoto anime. 

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Moena

Opravdu si tak naivně myslíš, že bych chytil zadání, kde jsou příklady jen do 5. kapitoly? :D

na příspěvěk reagoval Moena

Moena

Moena (hodnocení, recenze)

Saraph

Ale třeba bys měl štěstí a dostal něco lehkýho. Závislost, nezávislost, jedna dvě soustavičky rovnic a na závěr hezkej determinant. 50 b. za E a pá pá Olšáku :D

na příspěvěk reagoval Saraph

Moena

Moena (hodnocení, recenze)

Saraph

Tak to bych šel alespoň zkusit a omrknout příklady. Ten pokus už ti stejně nikdo nevrátí. Já takhle šel na druhej pokus ze ZMA :D a PA1 jsem udělal úplně náhodou na třetí pokus, protože jsem dostal hrozně lehký zadání (v rekurzi jsem měl třetí mocninu)

na příspěvěk reagoval Saraph

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Moena

Dopadla tak, že jsem se přihlásil a vůbec tam nepřišel.. :D Prostě když jsem si uvědomil, že to vůbec neumim, bylo pozdě se odhlásit. :D

na příspěvěk reagoval Moena

Moena

Moena (hodnocení, recenze)

Saraph

Jo jsem slyšel, že vás Láďa trošku pozmrdil a musel vypsat opravný termíny extra. A LIN to zatím vidíš jak? Jak ti dopadla první zkouška?

na příspěvěk reagoval Saraph

Moena

Moena (hodnocení, recenze)

Saraph

Jako kdybych se snažil tak bych těch zbylých 11 snad taky nějak dokvedlal. Ale co pak? Opakovat UOSy, ZMA a pravděpodobně LIN to je jistá jízdenka ven. A po dvou letech to zamrzí víc než po prváku. 
Radši opustím loď preventivně :) Co nadělám. Jsem oběť Progtestu :D

na příspěvěk reagoval Saraph

Moena

Moena (hodnocení, recenze)

Saraph

Jsem právě myslel, že jsi mladší, proto mě to překvapilo. Bohužel dalo by se říct spíš bývalý spolužák, protože zatímco si tu s vámi píšu tak už pár hodin sedím na přijímačkama na VŠE. Kesslovy semestrálky, Olšákovi dimenze a Vagnerovi úkoly to není nic pro mě jak jsem zjistil :)

na příspěvěk reagoval Saraph

Uživatel Saraph smazal svůj příspěvek.

Moena

Moena (hodnocení, recenze)

Hromino

Pěkný, pěkný. Ale měl bych trochu větší výzvu pro tebe jestli máš zájem :) Nic časově náročného.

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Míříme vpřed. Pomalu, ale jistě snažíme se překlenout tečkovou soustavu a zamířit do nakupenin rudých hvězd, jež políčky, kde se pěstuje rybíz, tvořena jsou. Což o to, že tam nežijí zhmotnělé ikonky zoufale toužící si řádně nakouřit blikající tlačítko, důležité je v tento moment pouze to, že se dají všeholičně modifikovat. Abych to lépe ilustroval: když jsem se nastrkal do džusové konvičky a zapnul klimatizaci, tak mě jedna z těch ikonek navštívila a dala mi příležitost jemně osahat černé záhyby jejích pixelů. Byly takové… ostré, hranaté… chlupaté. Těžko se mi z nich oddělávala chapadla. Byla to výsostně výstřičná slast a událost, na niž se jen tak nedá zapomenout. S tím se pojí ještě další zážitek, tentokrát s pyskem nadržené tiskárny tvořený měkkou, stírací pryží. Ta když mě vybídla, abych vyklenul jádro své eukaryotické buňky a pohltil se, začala svou tiskařskou barvu tak silně eutrofizovat, že mi praskla paličská membrána uvnitř nikotinamidadenindinukleotidfosfátové kapsle, takže jsem musel samým znechucením vytrhat veškeré záhyby své klávesnice z pantů a nasypat si je do misky s čínskou polívkou spolu s čajovými granulemi.

na příspěvěk reagoval Hem.m, Moena

Uživatel Tsukikage smazal svůj příspěvek.

Tsukikage

Tsukikage (hodnocení, recenze)

Hem.m

dobrá jestli to teda mužu říct tak potom je jen jeden předmět dost tvrdej, bude to těch padesát černých pohlavních orgánů ztvrdlých v posmrtné ztuhlosti.

na příspěvěk reagoval Hem.m

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Tsukikage

To je pak těžký pojem tvrdý, protože trpaslíkem projde kde jaká kulka, nůž, čí bejsbólová pálka, skrz na skrz :)

na příspěvěk reagoval Tsukikage

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Moena

Maestro Moéno, tohle mi nedělejte, neboť se slovem "chlupatý" se mi téměř pokaždé asociuje podpaží jedné staré němčinářky, kterou jsme dva roky měli, a kdykoli bylo hezké počasí a ona byla v tílku, snažil jsem si zajistit takové místo, abych při potenciálním zvednutí paže neměl tu děsivou možnost tu černou změť v podpaží spatřiti!

Mimochodem, maestro, povedlo se vám dostat mě do tvůrčí nálady. Asi napíšu ještě něco avantgardního. :)

na příspěvěk reagoval Hem.m

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Diskuse večerní, těžkých hlav sbor

v uších mi duní klátivý zvuk

z japonských děvčátek složený chór

nedávno přefikl malinký kluk

možná by stálo mi za to tam stát

a dívat se jako ta sprčená chvojka

na to, jak Japonce za šílence brát

myslím že jedna a jedna je dvojka

na příspěvěk reagoval Hem.m, Tsukikage

Reklama

Reklama