Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně se jí splnil dávný sen. Ale místo získávání drahocenných lékařských zkušeností se vydává po stopách temného doktorského spolku. Paula Henningová získá místo na exkluzivní Heidelbergské škole. Když objeví tělo kluka, kterého potkala na zastávce, znetvořeno. Začne pátrat po tajném spolku, působícím na její škole... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (81)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý nemecký horor, a to hlavne vďaka svojej tematike. Príjemná zmena pozrieť si po čase niečo nemecké. Bola to zmena aj napriek tomu, že film obsahoval dosť toho tradičného, amerického. Hlavný príbeh sa zaoberá osudmi Pauly (Franka Potente) a jej novej priateľky, ktoré vďaka svojim dobrým výsledkom v obore, dostávajú možnosť študovať na prestížnej univerzite. Mimochodom tá univerzita bola výborná čo sa týka interiéru a ponuky „materiálu“, zaštudoval resp. priučil by som sa aj ja, ak by sa podarilo, možno. Avšak na čele univerzity stojí tzv. AAA skupina antihipokratov, ktorá „loví“ ľudí pre svoje experimenty.......... Lekárske úkony budem konať v záujmu a v prospech chorého podľa svojich schopností a svojho úsudku. Vyvarujem sa všetkého, čo by bolo ku škode a čo by nebolo správne. Tak toto tu neplatilo. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Hele, na Němce docela slušná teen vyvražďovačka se všemi americkými klišé: nenápadná hlavní hrdinka, promiskuitní prsatá nymfomanka, nečekané odhalení v podobě profesora, final fight...a ikdyž si horor představuju trošku jinak (s úzkostnou atmosférou všeobjímající hrůzy, což tady moc nefungovalo), bylo to vizuelně hezky zpracované, Franka Potente úžasná a Heidelberg je zcela jistě jedno z nejhezčích měst v Německu. A pitva zaživa se stala mojí novou noční můrou. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla děsná nuda. Námět byl sice docela dobrej, ale dalo se z něj vytěžit mnohem ale mnohem víc. Franka Potente mi tam spíš vadila a ta její postava byla i docela blbě napsaná a na to, za jak chytrou holku tam vystupuje tak její logické uvažování by odpovídalo spíše základní škole. A o tý její rádoby hezký kámošce ani nemluvim. A režisér, kterej se spoléhal na hezké vizuály to vážně nezvládá. Jo a na to, v jakým prostředí se to odehrává tam je hodně málo krve. Prostě blbost. ()

Nediro 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, spíše thriller. Zápletka celkem originální, ač konec bohužel nepřekvapí ( já jsem hlavního pachatele/pachatelku objevil někdy v půlce ). Kdo se chce bát, tak tenhle film není nic pro něj, atmosféra tady naprosto nefunguje, i když pro někoho může být děsivé už jen samotné prostředí pievny plné mrtvol. Průměrný kousek za průměrné tři hvězdičky. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky z nostalgie. Jeden z prvních hororů, které jsem viděla, a tehdy mě to samozřejmě dost slušně vyděsilo a vyvolalo i pár bezesných nocí. S odstupem času jsem se na Anatomii podívala znovu... a je to - jak jinak - běčkový horor, který má celkem originální nápad, ale u toho také zůstává. Jinak klasický hororový scénář, až je to úsměvné, jak je předvídatelný. ;-) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama