Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (39)

plakát

Halloween II (1981) 

Halloween 2 přímo navazuje na první díl ale něco tomu chybí. Přesto však hodně dobré čtyři hvězdičky.

plakát

Halloween (1978) 

Doporučuji všem, kteří se rádi bojí. Halloween rozhodně stojí za shlédnutí ale zas taková pecka to není. Ale nenudil jsem se a to je hlavní, ne?

plakát

Halloween: H20 (1998) 

Nejspíš jeden z nejlepších Halloweenů.

plakát

Psí vojáci (2002) 

Možná to bude tím, že jsem od tohoto filmu příliš mnoho čekal, jelikož jsem ze všech stran slyšel jen chválu ale na víc než dvě hvězdičky to u mě není.

plakát

Nebezpečné myšlenky (1995) 

Film to byl dobrej ale upřímně, kdyby se mi nějaká učitelka takhle pletla do života, tak bych jí .... přilepil žvýkačku na židli :))

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Já miluju parodie a ty s Leslie Nielsenem obzvlášť a tak není divu, že se mi líbil i agent WC 40. Solidní průměr, rozhodně pobaví.

plakát

X-Men (2000) 

Super. Super. Super. Ale doporučuji se dívat spíše v originále nebo s titulkama, protože český překlad Tulačka ( Rogue ), Bouře ( Storm ), Rosomák ( Wolverine ), Ropušák, Šavlozubý je opravdu k smíchu ( nebo k pláči, vyberte si ). Už jen zbývalo aby Jean Greyová byla přeložena jako Doktorka Jana Šedá.

plakát

X-Men: Poslední vzdor (2006) 

Asi budu trochu vyčnívat, nicméně já nebudu šetřit pozitivama. Já nevím, co bych vytknul. Velké množství nových rozhodně není na škodu, mě dostal hlavně Buldozer, Beast ( Hank McGoy ) a Angel.

plakát

X-Men 2 (2003) 

Když jsem shlédl první díl, měl jsem pocit, že jsem právě viděl nejlepší sci-fi film, který existuje. Myslel jsem si, že dvojka jedničku nepřekoná, není obvyklé aby byl druhý díl lepší. A proto jsem videokazetu X-men 2 vkládal do videa s domněním, že mě čeká 2 hodiny akce, kde se bude střílet, vraždit, souboje každé dvě minuty, prostě řežba ale zapomene se jaksi na příběh. Právě příběh mě totiž na jedničce zaujal ( mimojiné ). Dámy a pánové, mýlil jsem se. V druhém díle je všechno, co si můžete přát. Na své si příjdou milovníci akce i vyznavači inteligentního příběhu a ani charakterizace postav nepřišla nazmar. Zkrátka, X-men 2 překonal X-men 1 a to téměř ve všem. Gratuluji. Rád se podívám někdy v budoucnu na oba díly znovu.

plakát

Zámek hrůzy (1999) 

"Máte poruchy spánku? Trpíte nespavostí? Já vás vyléčím, stačí jen, když přijedete do Zámku hrůzy." Tak takhle nějak zve doktor Marrow pod falešnou záminkou dobrovolníky, aby se zůčastnili jeho testu o strachu. A já říkám: "Trpíte nespavostí? Pusťte si tento film a nudou usnete, ani nebudete vědět jak." Horor, na který se musím dívat nadvakrát, protože jsem při něm usnul, tomu já víc než jednu hvězdičku dát nemůžu.