Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (243)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Povídkový horůrek, tentokrát i s drobnými prvky komedie. Nebýt čtvrtého příběhu, bylo by tohle čtyřhvězdí silnější, ale příběh, zpracování i kamera na čoklovi, to všechno bylo už po prvních několika minutách těžce dementní (40%). První story je každopádně solidní duchařský napínák, v nejlepším smyslu pokračující po stopách jedničky, i když lehce vykrádá Oko (80%). Druhej příběh, kterej jsem si familiérně pojmenovala V kůži zombíka, mě neskutečně bavil, fakt jsem si ho užívala, několikrát jsem se i s chutí zasmála, prostě naprostá libůstka v oblasti hororové komedie s povedeným first person náhledem do oka nemrtvého (100%). Třetí příběh mi už moc dobrý nepřišel a laťka zábavnosti začala jít strmě dolů, ale naštěstí jen do chvíle, než se rozjely vraždící orgie, při kterých fakt bylo na co koukat a teprve v tomhle příběhu je first person kamera v očích prchající oběti dovedená k dokonalosti. Ačkoli fór v samém finále téhle povídky mě nechtěně rozesmál tolik, že zase musím pomyslnou hvězdu srazit (70%), ikdyž bych ještě možná byla svolná přimhouřit oči, ale to by nesmělo dojít na už zmíněnou povídku poslední. To je totiž kapitola sama o sobě, nebýt jí, fláknu tam tentokrát snad i tu pětku, nehledě na to, že obalový příběh taky není žádné terno (ale furt je lepší jak Invaze - takže 60%). Takhle komplet mi z toho vychází solidní nadprůměr na poli povídkových hororů, který nedělá ostudu sobě ani svému předchůdci (mám-li srovnávat, řekla bych, že jsou oba díly na shodné úrovni, takže komu se líbil jeden, měl by si užít i druhej), ač mohl dopadnout ještě lépe. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak škoda po výborných recenzích a ohlasech jsem čekal že mě film bude bavit stejně nebo možná i více než jednička, nicméně jsem očekával asi hodně protože film mě nechal poměrně chladným. Hlavní příběh je tentokrát o dvou lidech hledající jakousi dívku. Nic extra a celé to bylo dobré jen na konci.40%. Další povídka o operaci oka je docela dobrá, hlavně má výborný nápad. I když není zas tak originální díky Oku. Ale i tak nadprůměr. 70%. Další povídka o zombie byla výborná a originalita tu jen sálala, jedná se o nejlepší povídku. 80%. No a teď údajně hlavní tahák filmu. Tak ten mě zklamal nejvíce, ze začátku mě nudil a ke konci jsem se smál. Sice je hodně fajn brutalita tohohle snímku ale u mě vyšel naprázdno. 40%. No a poslední povídka je o mimozemšťanech, nic extra to nebylo ale pár dobrých scén tu bylo. 50%. U mě je druhý VHS průměr. ()

Reklama

Kailo 

všechny recenze uživatele

Koncept je stejný jako u předchozí antalogie - (Tape 49) jako pojivo tu opět slouží prázdný dům s plno kazetami, které čekají až si je někdo pustí. Bezbolestně triviální úvod se divákovy odmění, tentokrát, 3 povídkami. Phase I Clinical Trials: Oční High End udělátko, které vaší poškozené zornici vrátí zrak. Bohužel o možnostech spirituální dysfunkce se na obalu nedočtete. 7/10 /// A Ride in the Park: Jednou se takhle projíždím na kole, myslím na svojí přítelkyni, když mě náhle kousne zombieee; Vtipně napínavé 8/10 /// Safe Heaven: Investigativní projekt snažící se odhalit okultistické nekalosti v rezidenci pana Amiga. Víte co se říká - nestrkejte "víru" do svých dětí. 8/10 /// Slumber party Alien Abduction: In case of alien attack, start screaming! 6/10. /// 75% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skupina nesouvisejících hororových příběhů, z nichž některé jsou horší, některé lepší. Doslovněji bych spíš řekl, že všechny jsou výrazně slabší, nevýrazné a ne až tak originální či zábavné (zombies, duchové...), ale Safe Haven je absolutně bezkonkurenční. POV/found footage styl Safe Havenu sedí excelentně, napětí v komunitě v lesích je hutné, atmosféra špinavá a děsivá, nechybí ani gore a právě kamerový styl povídce prospívá nejvíc a dodává ji na autentičnosti. To se ovšem nedá říct o zbytku - ty mě zkrátka nebavily a nepřišly mi až tak zajímavé, zkrátka nic, co bychom už neviděli v lepší podobě. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

VHS 2 tak ako v prvej časti ponúka jeden základný a štyri nezávislé príbehy, autenticky zachytené na kamerách ľudí z rôznymi osudmi. Súkromný detektív spolu so svojou asistentkou vstupujú do opusteného domu aby tak prišli na stopu nezvestnému chlapcovi. V obývacej izbe nájdu niekoľko kaziet - 80%. Prvá vyobrazuje duchársky príbeh mladého muža, ktorý po autonehode podstúpi operáciu oka. Od daného momentu však vidí veci, ktoré by radšej nevidel - 60%. Druhý zombie príbeh zachytáva nešťastnú náhodu trialistu, ktorý doplatí na svoju dobrotu pri poskytovaní prvej pomoci - 70%. Tretí, satanistický, vykresľuje interview v špeciálnej škole s veľmi zvláštnou výukou mladých študentov - 90%. Posledný, o mimozemšťanoch, znázorňuje domácu párty osamotených teenagerov, ktorí ostávajú bez dozoru rodičov. Nečakaná nočná návšteva mení zábavu na boj o život - 80%. Jednoznačne lepšia časť ako jednotka. Milé prekvapenie, ktoré v každej z 5 príbehov ponúka to, čo má žáner horor ponúknuť. Celkové hodnotenie - 80%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)
  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)

Reklama

Reklama