Reklama

Reklama

Hlavní hrdina Milo, otrok, který se stal gladiátorem, čeká na svůj poslední boj, aby zničil své soupeře a dostal se na svobodu. S výhledem na svobodný život se zamiluje do dcery bohatého obchodníka, která však má být proti své vůli provdána za zkorumpovaného a zhýralého senátora (Kiefer Sutherland). Jejich opravdový problém se ale připravuje v hlubinách Země.  V osudových hodinách po erupci Vesuvu, ve chvílích totálního chaosu a děsivé zkázy se musí Milo probojovat ven z gladiátorské arény, a podstoupit boj s časem, aby svou Cassii z rozpáleného pekla zachránil. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Prima vyrobila nový dabing, teď nevím, jestly už to s ním teda běželo. Byl tam nějaký technický problém s tím kinodabingem, že v TV vysílání jsou špatně slyšet dialogy, tak udělaly nový.

Trojan natáčí novej film, takže neměl čas na Kiefera.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No já čumim... teprve Coolu došlo že originál je originál. 

Když sněha, tak ze vším všudy i z původním DABINGEM! 8)

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Deryll

Přesně. Ty anime se mi líbili víc než cokoliv z těch hraných. Aspoň se to drží hry a je tam Leon moje nejoblíbenější postava. Co se her týče dvojka a čtyřka jsou best, pětka už mi přišla nic moc a další díly už jsem nehrál.

na příspěvěk reagoval JackBurda

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Jinak z filmu je nej asi jednicka a dvojka..Ale co je este lepsi tak to sou ty anime filmy s Lionem..ty sou aspon na urovni:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

no já sem ve dvojce teprve na začátku, takže zatím nemůžu nijak pořádně soudit, ale jednička byla dobrá, dal bych čtyři z pěti 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

čtyřka až na tři momenty nebyla vůbec horor, pětka byla čistá akce, šestka má hororový příběh jenom za Leona, za Chrise je to trapná opičárna, Ada to má tak na půl a Jakova kampaň taky neni vůbec horor  

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no tohle vyčítat Andersonovi je trochu krátkozraké, když se vezme v potaz že i herní Residenti od čtvrtého dílů také vůbec nejsou hororové 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nevím, jednička a trojka mi přišly naprosto v pohodě, trojka dokonce velmi dobrá postapo (v rámci Andersonových mezí), ale ostatní díly jsou strašné, to ano. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Death race je celkem ok. Residenta mi prosím nikdo nepřipomínejte. Takhle zkurvit hru mého mládí, to už chce opravdu mustr...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Rozhodně se mu to nad očekávání povedlo. Po Horizontu události a Mortal kombatu určitě jeho třetí nejpovedenější film i když má na svědomí i pár kousků co si za rámeček nedá.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Hlavne je to od režiséra Resident Evil, Mortal Combat a Troch mušketieroch, kde bola prosím pekne lietajúca loď. Takže očakávať historické reálie bolo absurdné.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Historikové úřadují :-) Tak nám kurva tu destrukci a paniku dopřejte :-) Každýmu je u píči jestli se při výbuchu sopky spalo v noci, nebo byl den bílý a chlastalo se v aréně na gladiátorských hrách :-)

na příspěvěk reagoval ywo666

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Kdyby se děj neodehrával v Pompejích, tak by to byl celkem slušný katastrofický film, ale ty Pompeje neskousnu. Zkáza města přišla totiž v noci, kdy všichni spali, ale to by se z toho nemohla vyklubat žádná akce, že?

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Caesar/

Prečo si čakal od akčného katastrofického filmu historický? Očividne režisérovi o históriu nešlo a presné zachytenie skutočnej udalosti. Hodnotíš aj na hororoch, že sú málo romantické? Alebo na drámach, že sú málo akčné?

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

To jsou pomeje ne Pompeii.Už po 8 minutách se mne chtělo zvracet a to z duvodu že na sever anglie alias britanica se římané nikdy nedostali-a když proběhla záběrem mapa na které byla dnešní itálie místo římské říše chtěl sem tu srágoru vypnout

na příspěvěk reagoval ywo666

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

Zdeněk Troška pripravuje českú verziu tohto filmu, bude sa odohrávať v Uhříněvsi a názov bude "Pomeje". Samotný Jirka Pomeje tu svedie epický súboj s Josefom Rychtářom za to že dohnal Džambulu pod vlak.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Júúúj, to bolo ale klišovité. Snáď všetky klišé zo všetkých filmov čo kedy boli vytiahli a dali dohromady...

A ešte tie hlavné postavy - sopka tam soptí, z nebies padá biely popol, slnko sa zatmelo, všade sú zemetrasenia a padá oheň - čo by bolo najlogickejšie? Srať na nezhody a zdrhať oživot? NIE! Predsa my sa musíme pobiť! Komické.

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

skvělá diskuze toto... ;-)

Člověk se tu dozví i něco o sopkách... Jen se mi zdá, že zde někteří pletou páté přes deváté - lahar, pemza, láva, pyroklastický proud, sopečná puma atd.

Doufám, že natočí brzy pokračování, bylo by škoda přijít na ČSFD o další zajímavé odborné příspěvky na téma "vulkanologie". Než se tak stane, tak by si zdejší odborná veřejnost mohla nastudovat danou terminologii,

třeba zde - http://geol.jex.cz/menu/sopecna-cinnost  :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Zodiak455

Dle tohoto hodnocení, jaké ten film má, určitě nejsem sám kdo si to myslí, takže hájit na csfd průměrný film je na opováženou pro tebe... já jsem ti jen napsal, proč se to asi hodně lidem nelíbilo a také mi... můžeš nadávat, být nasraný, ale bohužel to tak je...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

beba789

to jo, ale už v té závorce píšeš o lidech... nepochopil jsi to, že s vizuálem a reálným výbuchem jsem souhlasil... pak je rozdíl v tom, jak ten výbuch působil na lidi a s tím jsem už nesouhlasil... v reálu výbuch sopky pálil lidi zaživa a taky se jich hodně otrávilo, přičemž v tom filmu nic z toho nebylo, tam většinou umírali zemětřesením, nebo na ně padali domy, hradby, zdi, ještě k tomu to bylo natočeno tak stupidně, že Sutherland po výbuchu ujížděl na koni, za ním hlavní hrdina, vyhýbali se prasklé zemi a za nimi padaly domy, prostě nereálné, tzv. pohádka... příběhově přehnané... jestli ten film chceš brát vážně, tak jsi blázen... jak řikam, jediné co stojí za zmínku je vizuál, jenže v dnešní době už mají režiséři vizuál zmáklý na jedničku, takže jen to nestačí... natočíme film s krásným vizuálem, dáme tomu chytlavý název a lidi na to půjdou... tohle fakt ne, mě tímto způsobem rohlíkem neopijou...

na příspěvěk reagoval Zodiak455

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

rounen

Já ale nemluvím o vizuálu, ale o tom, že jsi psal, že je ta katastrofa udělaná ve filmu nerealisticky. (myslím tím to, jak jsi psal, že by je to sežahlo na 100 metrů apod.)

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

beba789

to si mě pleteš, to jsem nepsal... cokoliv jsem psal negativního, tak bylo na lidi ve filmu... vizuál jsem psal, že se povedl, ale není to pro mě priorita filmu... v dnešní době už umí dobrý vizuál natočit každý, ale nikdo z toho není schopen udělat klasiku, která by člověku utkvěla v paměti a něco by si z toh filmu mohl vzít...

na příspěvěk reagoval beba789

Související novinky

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (více)

Lara a Alice ještě ustřelí pár hlav

Lara a Alice ještě ustřelí pár hlav

06.03.2013

Akční kočky z videoher neřekly své poslední slovo. V souvislosti s právě vycházející hrou Tomb Raider se opět mluví o novém filmu. A stejně jako předloha, i film bude „reboot“, takže nám vylíčí… (více)

Reklama

Reklama