Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

  • Česko Medvídek Pú: Mnoho dobrodružství (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kouzelná a roztomilá dobrodružství Medvídka Pú těší děti i dospělé na celém světě už řadu let. Poprvé se k nám dostává také jeho první celovečerní film, nejoblíbenější ze všech, které dosud vznikly, a to v době, kdy slaví neuvěřitelné čtvrt století od svého vzniku. Největší dobrodružství vystřelilo Medvídka Pú ke hvězdné popularitě. Proto není divu, že tento snímek, který byl oceněn i prestižním Oscarem, patří do pokladnice klenotů studia Disney. Úsměvné příběhy ukazují, jaks se Pú poprvé potkal s tygříkem, jak Pú uvízl v králíkově noře, protože jedl hodně medu nebo nervózní hemžení za větrného dne. Naprostou samozřejmostí jsou krásné a melodické písničky, které tradičně doplňují atmosféru filmů nejoblíbenějšího dětského hrdiny na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Je v tom opět otisk mého dětství. Nicméně ne tak velký, aby ve mě asi zanechal dostatečnou nostalgii a pochopení. Mnohem větší vztah jsem asi měl k seriálu o Medvídkovi Pú, který jak tak pozoruju asi ani neexistuje, takže nevím co jsem celé své dětství dělal. Příběhy pro děti, ale na rozdíl od jiných Disney filmů s vámi asi nepůjdou do dospělosti. Bohužel. ()

otík 

všechny recenze uživatele

První z dlouhometrážních Púů. Ačkoli mám Medvídka Pú rád, tento hodně dlouhý celovečerák mě pořádně nedostal. Dle mého názoru jsou i lepší dlouhometrážní filmy s Púem. Ale písnička Medvídek Pú je velmi povedená včetně krásné dětsky milé hudby v celém filmu. Další písničky už nejsou tak dobré, je jich i víc než by bylo zdrávo. Ale slušné setkání se všemi hrdiny. Dabing zde: http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=20907. Hudba: Buddy Baker ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Kúzelná disneovská animácia a príbeh, ktorý musí očariť menšie deti aj po rokoch. Jedná sa síce iba o mix menších dobrodružstiev, ale páčilo sa mi to preskovanie v knihe medzi stránkami, ktoré nabádalo deti pričuchnúť ku knižkám. Mlsný a hlúpučký medvedík Pú síce nepatril nikdy medzi moje obľúbené postavičky, vynahrádzali to však iné postavičky v Stoakrovom lese - melancholický somár Iáčik, bázlivé prasiatko, svedomitý zajačik či vždy vysmiaty tyger. Práve preto zvyšujem hodnotenie o 1 medovú hviezdu. ()

Kybela 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem tuto pohádku neviděla. Měla jsem jen nějakou knížku, omalovánky a plyšového Medvídka Pú, kterého jsem měla moc ráda. Zbožňovala jsem ty obrázky a všechna ta roztomilá zvířátka až do doby, kdy jsem tento film shlédla. Najednou byl z Medvídka Pú hloupý břídil, co jenom jí med nebo myslí na to, jak jí med. Oblíbený Ijáček, kterého mi bylo vždycky líto, protože stále ztrácel ocásek, promluvil starým basem a vystěhoval Prasátko z jeho domečku, aby tam mohla bydlet Sova. Nikdo na to nic neřekl, Sova se nijak nežinýrovala a z Prasátka byl najednou bezdomovec ... to byla jediná chvíle, kdy se Pú zachoval přátelsky a nabídl Prasátku spolubydlení. Vůbec jsem tento příběh nepochopila. Pokud měl naznačit dětem, aby nelpěly na materiálnu, bylo by asi vhodné, kdyby to z toho ty děty mohly pochopit. Jinak si to neumím vyložit. Celý snímek mi přišel zdlouhavý, písničky mě tentokrát vůbec neoslovily a ten psychedelický sen byl opravdu hrozný. Nemohla jsem se rozhodnout, zda dát dvě nebo tři hvězdy, několikrát jsem to změnila, ale nakonec zůstávám u dvou, protože obrázky jsou sice krásné, ale na povedený film to nestačí. Navíc když to srovnám s o dvacet sedm let starší Popelkou, která je okouzlující, nemůžu dávat hvězdy jen za dětskou nostalgii. ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele

Pro knihu mám velkou slabost i pro tento film, takže tento film nedokážu objektivně zhodnotit. Mimochodem tohle je asi jediná Disneyho adaptace knihy z 20. Století. Hodně se mi taky líbí že tato Disneyovka je hodně odlišná od těch ostatních. Tohle snad taky jediná Disneyovka která vytvořila svůj vlastní Universe. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Pri animácii boli väčšinou použité kreslené a akvalerové koncepty s prázdnymi časťami a atramentovými hrubými linkami naznačujúcimi tvary. (Hystory)
  • Ilustrátori pracovali na základe Milneovho románu a Shepardových ilustrácií. (Hystory)

Reklama

Reklama