Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

H34D 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování na koncepčně velmi vydařenou jedničku navazuje už jen volně, nemáme zde žádné šéfy na zeblití, ale jen partu tří chlápků snažících se uplést z hovna bič. Jejich šíleně zhovadilý vynález je v cestě ke zbohatnutí paradoxně ještě to nejchytřejší, vše ostatní je demence nejhrubšího zrna. Jedná se ovšem o uvolněnou a docela zábavnou demenci. Tři legrační chlápci se překřikují, padají hlášky jak na běžícím páse a nikdo vlastně pořádně neví, o co jde. Jediný, kdo má v tom chaosu přehled je divák - pokud vám nevadí pořádná dávka nepříliš sofistikovaného humoru, budete se bavit... 7/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ale jedničku této neotřelé komedie jsem viděl poměrně nedávno a pokud to srovnám, u dvojky jsem se bavil o něco více. Obsazení dále naboptnalo a to ne nějakými béčkovými herci. Tady se jede první liga v podobě oscarového Christophhera Waltze, který opět dokázal, že je velice univerzální herec a zahraje takřka cokoliv a správně švihlého Chrise Pinea. Hlavní trojice opět nešetří s počtem absurdních situací a ačkoliv se sází na, vesměs přitroublé, gagy, na mě to kupodivu fungovalo a poměrně často jsem se smál. A co se si pamatuji, tak i více, než u právě u prvního filmu. A když už se to nějaké nové komedii povede, má u mě rozhodně velké plus. PS : Neskutečně jsem byl potěšen z návratu Jennifer Aniston a hlavně Kevina Spaceyho...80% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si, že by v jednotke boli tí traja až tak neskutoční debilovia a prerostlé, hubu nedržiace decká. Fakt ma miestami ich stupidita a debaty, hádky na úrovni materskej škôlky srali. Príbeh bol oproti predchádzajúcemu priamočiarejší. Hlavné pozitíva jednoznačne Jamie Foxx a Jennifer Aniston. Škoda, že nedostali väčší priestor. Zaslúžili by si vlastný film. Ťažký gangsta a nymfomanská fekálistka. Krásna ústredná dvojica na plagát. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám komedie u které si každý najde to své čemu se bude smát a královsky se odreaguje.Příběh tří chlápku je pro mně asi ještě krapet lepší jak u jedničky a to se mi u pokračování moc nestává,ale tvůrci dokázali,že když je dobrý scénář a herci tak je jedno jestli je to díl druhý nebo třicátý ,ale hlavně,že je to kvalitní a to zde je.Je tu o jako u jedničky dost známých herců (ani se mi nechce říct vedlejších,protože každý tu má svojí úloha,která je dost výrazná a vůbec vtipností nezaostává za ústřední trojicí) ať už Chris Pine ,který si roli evidentně užil podobně jako ve filmu Stretch nebo Jamie Foxx v roli mamrda:-)Jestli myslíte,že Nick ,Dale a Kurt už nemůžou být větší koumáci,zmatkáři či popletové oproti prvnímu dílu tak se pletete :-).Nenašel jsem ani jedno slabé místo a ani jsem ho popravdě nehledal jen jsem se hodinu a půl náramně bavil a přitom totálně vypnul od reality.Navíc potěšila mě i zde účast oblíbeného Kevina Spayceho ,a vidět Jeenifer Aniston po filmu Cake zde zase v roli neodolatelné byl taky docela skok.Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Během cesty z projekce MovieZone, která díky Warnerům proběhla v pondělí večer v Atlasu, jsem v metru s jiskrou v oku naslouchal vášnivé debatě mezi zklamanou divačkou a nadšeným divákem. Bylo snad její vypíchnutí vetchého scénáře ovlivněno také tou skutečností, že snímek až příliš okatě nahrává všem zaníceným feministkám a ukazuje ženy jako "věci", určené čistě k pobavení mužského pokolení? To se bohužel nedozvím. Co už ale jistou rukou napsat mohu, je, že osobně jsem se takhle v kině nenasmál minimálně od Jump Street 22. Je to bomba. Nadmíru sympatičtí herci si na place evidentně užili kopu legrace, ta se následně snadno přelévá i do burácejícího sálu. Atmosféra je plná nepolevujícího inteligentního humoru, svěží akce a nezapomenutelných smrtícících hlášek v situačním kolotoči plném fajn zvratů. Ústřední zdravě dementní postavičky nelze nemilovat, zdaleka nejvíce ale překvapil poměrně nezajetý režisér. Tomuhle se panečku říká, ošéfovat si komedii roku! Sorry, Phile a Chrisi. Buďme rádi za každý jeden třeskutý sequel, který strčí do kapsy (nad)průměrný originál, a važme si jich. Berte kina útokem, vymodlená trojka je totiž naprostou nutností. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)
  • Natáčelo se v Burbanku v americkém státě Kalifornia od 27.9.2013 do 6.2014. (Terva)
  • Keď sú traja hlavní hrdinovia v kancelárii a hádajú sa o „únose“, v záberoch možno vidieť schému Shower Buddy na vrchu stola v tvare USS Enterprise. Ide o poctu Chrisovi Pineovi (Rex), ktorý si zahral v troch filmoch Star Trek. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama