Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harleen (Katrina Kaif) pracuje v bance a žije sama se svou starou babičkou. Sní o tom, že se podívá do světa, ale stále to odkládá. Protože nemá ani žádného partnera, jednoho dne se rozhodne pro schůzku s Vickiem z online seznamky. Do restaurace dorazí mladý muž, který Harleen okouzlí na první pohled. Ona však netuší, že to není Vickie, ale Rajveer (Hrithik Roshan), kterému se podařilo ukrást vzácný diamant Koh-i-Noor z londýnského Toweru. Od té chvíle je její život vzhůru nohama a hlavně v neustálém nebezpečí. (andiek05)

(více)

Recenze (35)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to svoje kúzlo, ale som skôr priaznivcom hollywoodskeho originálu, ktorý bol svižnejší a v humore nebol tak kŕčovitý a patetický, ako tento indický remake. Zo začiatku som dúfal, že sa predsa len pri takomto žánri nedočkám obľúbených ..tanečkov,, ale opak je pravdou. Tie ultragýčovité pesničky a tanečné scény, kde ešte každý vyzerá, ako keby vypadol z módneho časopisu, proste v akčnom filme otravujú. Podobne aj akčné sekvencie moju dušu hladnú po extrémnych scénach ala Bollywood, neuspokojili. Čakal som treskutejšiu zábavu. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Ghoshův scénář sice nedosahuje spletitosti jeho předchozího snímku Kahaani, ale nabízí režisérovi mnohem lepší prostor pro megalomanskou akční jízdu. Bang Bang! je totiž ztělesněním indického akčního filmu se vším všudy. Zatímco Rajveer je naprostým prototypem cool hrdiny, zatímco Harleen symbolizuje až přehnanou obyčejnou dívku žijící spolu se svou babičkou. Obě postavy, stejně jako snímek samotný, jdou až na samotnou dřeň toho co mají představovat. Krom nabušených zahraničních lokací tu není nouze ani o zpomalené vycházení ohně, neustálé skákání do hlubin a pořádnou dávku osudovosti. Pro našince je pak příjemnou třešničkou na dortu nádherně ostře nasnímaná Praha (a Český Krumlov) a výstava Baroko v Čechách na Indické ambasádě. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Táto Bollywoodska verzia, je vysoko pozerateľnejšia ako originál. Zabavila, niektoré akrobatické scény som im aj uverila :-). Hrithik... ako tajný agent naozaj skvelý, škoda že Katrina hrá tak, že má človek pocit, že pozerá stále ten istý film, ale ako pekná kulisa k hlavnému predstaviteľovi stačila. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tu sa úroveň mojej streštenej zábavy vyrovnala Shahrukhovmu Happy New Year. Tiež to malo svoje muchy v logike (čím nemyslím prepálené akčné scény, pri nich ten nadhľad vítam), ale odpúštam. Aj povinnú dramatickejšiu notu, či občasné až komicky neuveriteľné digitálne triky. Dobre, teraz som sa obhájil a idem ospevovať. Hošan Rošan je tak prudko sympatický, tanečne nadaný, akciou uveriteľný a jaký je vymakaný?! Pri pohľade na ten jeho sixpack sa aj mne, čo sa považujem za hetero chlapca otvárala huba. No a na Katrinu nemám ani slov. Neskutočne nádherná a tu prejavila pre mňa novinku a teda jej komediálny talent. S jej obdobou z originálu (Cameron Diaz) vyhráva na KO. A keď už som pri tom origináli, nevidieť pred tým ten, zážitok by to bol asi taký, že sa plieskam o stôl "na dangla". "Bang bang" v úplnom závere... proste finále ako má byť na takto uletený skvost :-) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Snad se fanoušci bollywoodských filmů neurazí, ale Bang Bang! je pro mě zosobněním třeskuté zábavy, kterou chci vidět, když vyrazim do kina na Bollywood. Lepší než hollywoodský originál s Cruisem. Ale musí se to vidět na plátně s naboostovaným zvukem, což včerejší projekce ve Světozoru splňovala. Líbačka jako krytí před pražskými měšťáky hodně pobavila. A Katrina Kaif, to je sen všech náctiletých honimírů. Ukrutně sexy a s dokonalým makeupem za všech okolností! 9/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Společně s filmem se také v indických multikinech propagovala Česká republika kampaní agentury CzechTourism s názvem "Objev svůj "Bang Bang" příběh v České republice" . Plakáty a krátké spoty o České republice lákaly na romantické pobyty v Praze a Českém Krumlově. (unobandito)
  • Film se díky projektu ministerstva kultury zaměřenou na spolupráci s indickými filmaři natáčel i v Českém Krumlově a v Praze. (marrjaana)

Reklama

Reklama