Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V nějakém jiném paralelním vesmíru jistě existuje film o „Lonely Hearts Killers“, který si ponechává svůj retro kabát či drsné hlášky buranských poldů a přitom tak trestuhodně nemrhá potenciálem, necpe teatrální emoce tam, kde vůbec nejsou a umí naložit s objemným tělesem jménem Gandolfini. Tak je to jen sto minut hledání chřestýše v ešusu.. Potkat v nočním lese tuto Lauru Dern, zakousnu se slovy Bosáka do stromu a dělám suchou větev.. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušná gangsterka, která je založena na základě skutečných událostí. Dvojice Martha Beck (Salma Hayek) a Raymond Fernandez (Jared Leto), kteří se do sebe na první pohled zamilují, začnou cestovat a vyhledává starší vdovy, které se zamilují do Raymonda, aby je mohli posléze okráct a nakonec brutálně zavraždit. John Travolta předvedl slušný výkon a dokázal, že poslední dobou nehraje v samých kravinách. Na filmu mě nejvíce zaujala velice jistá režie Todda Robinsona. Scénář není špatný, ale místy by mu nevadilo malé proškrtání. Gangsterka, která nezklame, ale zase ve vás nezůstane moc dlouho. Pro mě tak tři a půl hvězdičky, ale za závěrečný rozhovor Travolty a Salmy dám čtyři...... ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Mám rád, když na mě koukáš při práci." Delikátně herecky obsazená ale dějem průměrná kriminálka. Hezká dobová retro atmosféra a pár krvavých scén. Leto je věrohodný slizák, Hayek zase cynická vražedkyně. Travolta jako detektiv neskutečně šlape vodu. Citové vazby působí dost uměle. Snímek na jedno podívání. 6/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to vyložená prohra. Člověku podobná kriminálka lehce zpříjemní nudný večer a obsazení má v podstatě hvězdné. Travolta podle mne rozhodně nepatří do starého železa a své postavě dokáže vtisknout aspoň náznak herecké studie (podat český herec podobný výkon, hned z toho kouká Český lev), Leto je svým proplešlým vrahounkem zase minimálně zajímavý a Hayeková je jednoduše kočka za každých okolností. Slušná rutina. II Scénář: Todd Robinson. 60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dobrá zápletka,dobrá atmosféra i režie. U téhle detektivky jsem měl jeden zásadní problém. Celý příběh je roztříštěn na 2 linie, jedna je okolo detektiva Travolty a ta druhá okolo titulních zabijáků. Linie okolo Travolty mi přišla naprosto zbytečná. Mě víc zajímaly samotný vrazi a jejich motiv než detektiv, kterej má zrovna doma problémy se synem. A navíc Travolta hraje asi nejhůř z celého hlavního kvarteta a na duo Leto-Hayek prostě nemá. Nakonec tahle kriminálka zapadne do průměru, ale měla rozhodně navíc ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama