Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších FF roku 2014. Narozdíl od Megan is Missing je atmosféra a internetová tortura zainteresovaného jedince, kterým je Elizabeth strmě gradující. Nejsou tu žádný úplně hluchý místa a nenudí to jako Megan nezajímavýma rozhovorama na chatu. Síť przničů je velice dobře organizovaná a Elizabeth to dostává sežrat už od začátku, aniž by s tím chuděrka mohla cokoliv udělat, ikdyž se snaží seč může.Pytlový masky jsou řádně creepy . FF majstrštyk ! 85% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nevím. Chatovací forma už byla jen úniková cesta z celého toho found footage bludiště, kde si každý udělal nějaký zářez se svým vlastním "originálním" pojetím. The Den nabízí již zmíněnou formu chatu přes stránku ve stylu Chatroulette, s níž si vytvořil pár možností, jak zapůsobit. Ovšem něco podobného už jsme tu měli a to právě v Megan Is Missing a těžko se mi říká, který snímek byl lepší nebo horší. Je pravda, že tento měl atmosféru možná o trošku mrazivější a frekventovanější. I přes neustálé vyjadřování se na webkameru s podivem příběh tolik neztrácí na srozumitelnosti a pořád se má co dít. Tím si určitě u každého polepší. ()

Reklama

vteco 

všechny recenze uživatele

Pokud se někomu podaří dostat přes úvodních 30 minut, které jsou víc než jen úmorně nudné, objeví poměrně dobrý příběh se slušným nápadem a dokonce i fungujícím prostředím. Ovšem tohle všechno v podání strašných herců, bídné režie, nulové atmosféry, nepředstavitelně otravného sekání kamery a o tuposti postav ani nemluvně. Další z podprůměrných hororů, kterých je každý rok více než dost. /35%/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A co jako? Internet je fůůůj, protože jsou na něm různé perverznosti? Protože nevíš, s kým mluvíš? O tom mluví na školách policajti dnes a denně. Prostě sledujeme pipku, která provádí internetový výzkum a blbě to dopadne. Nic se nedozvíme, nic nevíme, jen sledujeme, kdo a jak kdy zhebne. Často ani nevím, kde a čí kamera je zrovna online a jak to, že je online? (Policajti v baráku.) A vlastně to zpětně nedává vůbec žádný smysl, nehledě na to, proč by se někdo obtěžoval takovými kravinami. Jako jo, chápu, online verze třeba Death Race nebo Running Man, ale prostě je to... pitomé. Svou pitmostí mi to připomnělo seriál CSI: Cyber, kde hackují mobily pomocí nabíječky. Dobrý komentář od Pepinec ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Väčšinu stopáže The Den kráča dávno vyšlapanými cestičkami, vykráda tu i tam, jeho hackerské hrátky niesú príliš uveriteľné a celkovo, priznávam že som mu príliš nedôveroval. No ako pribúdajú minúty naberá na obrátkach a v závere už len vyložene mrazí. Donohue-ova prvotina je po všetkých smeroch dotiahnutejším, vyspelejším a lepším dielom ako staršia Megan is missing a zastavila mi dych. Skôr 3,5* ale za tak silný zážitok, proč ne - možno je to mojou slabosťou pre tieto nízkorozpočtové autorské horúrky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama