Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 8

Recenze (191)

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to moc nebavilo. Kouzlo prvního dílu je pryč. Vizuál skvělý, nápad s cestováním v čase ... no dobře, je to sice už ohraná písnička, ale budiž, když jsme u písniček - Everything is awesome byla brutální pecka, zatímco v tomo díle není nic tak chytlavého no a na konec ten konec ... Zív (to jsem si jakože zívnul), to se dalo čekat ne? P.S. Zápletka alá "ESO Rimmer" mě bavila, i když jsem ji prokouknul poměrně záhy. Slabší 3* ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Lego Příběh bez příběhu, aneb když je místo dramatického oblouku vše vystavěno okolo složitého moralizujícího konstruktu. První půlka se ještě nese ve stylu mechanického sitcomového vtipkování a popkulturních odkazů, ale pak nastoupí křečovité propojování s realitou. Ale dám tři hvězdy za upřímný konec ve stylu Michala Viewegha - dívky vítězí nad chlapci, neboť cílem života dle LEGO filosofie není hledání pokladů, či vesmírné bitvy, ale hypotéka na domeček v satelitním městečku, nebo pro ty nejbohatší v klidu za městem. Emmet to věděl od začátku, Batman k tomu musel být doveden. Jen jedno jsem nepochopil - chtít být jako Chris Pratt je špatné? ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Už jednotka ma nestrhla, ale až takú nudu som od dvojky nečakal. Skôr naopak – naivne som predpokladal, že až v nej to tvorcovia naplno nakopnú a rozpútajú orgie. Nuž, nerozpútali. Začiatok nebol vôbec zlý (geniálny nápad s DUPLOM, viď. posledné sekundy jednotky), ale potom sa do toho začnú zamotávať prísady, ktoré mi vonkoncom nechutili a ktoré ma skôr otravovali, než bavili. Maximálne som sa párkrát uškrnul (Bruce Willis), inak nič. A hrané pasáže boli zlo. Nakoniec som bol strašne rád, keď nabehli záverečné titulky. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Roztomilý lego? Co to kurva bylo? Udělat z toho fakin animák pro holčičky, no jestli vůbec pro ně.. spíš pro postižený lidi, buď je celý ČSFD pod 12 let nebo je úplně rytarded.. Samý kjůt mrdky, se zasranýma očima a barvičkama. Celé pojebané jen jak to jde.. Tenhle animák jsem měl rád... a muzikál? To mi ještě chybělo, aby lego postavičky zpívaly.. jak tohle vůbec může někdo rejt kladně? To jste neviděli jedničku? Tohle se nedá, nedá se to srovnávat, a to to má skoro stejné hodnocení! Po Batmanovi, který je stejný šit, už seru na tyhle lego filmy! NINDŽAGO byl teda kurva klenot oproti těmhle dvoum! O tom není ani co psát.. zkurvená prasárna! :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nic tu není boží, ale sranda to docela je. Písničky jsou super. Čekal jsem horší nastavovanou kaši a vlastně se pokračuje tam, kde se minule končilo. Nápad s Duplem není vůbec špatný. Emmet se potkává s Rexem a rozjíždí se spirála dalších ztřeštěných událostí, které jak jinak můžou zničit celý lego vesmír. 70% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se objevuje několik narážek na to, že se Lego Batman film (2017) odehrává mezi Lego příběhem (2014) a Lego příběhem 2, jako například zmínka o záchraně světa nebo výskyt komorníka Alfréda, který v prvním díle nebyl. (Plukovnik538)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama