Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 8

Recenze (81)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdaleka nejslabší Z Lego filmů...je tu sice pořád přehršel nápadů a několik funkčních fórů,stejně jako zběsilé tempo (které ale už Lego Batmana dělalo lehce nepřehledným),ale zároveňˇje příběhově nejslabší...tedy ne,že by Lego Batman měl zrovna oscarový scénář,ale pořád to byl aspoň Batman,,,a navíc ještě vykrádá již 100x viděné (Želvy ninja,Power Rangers,libovolný rodinný nebo ninja film).K dobru pak není ani to,že zatímco Batman je již zajetá značka a Lego Movie přineslo vlastné svět,svět Ninjaga je něco co už existuje nějakou dobu (seriál atd) a tím pádem je tak Ninjago movie určeno spíš pro sepicfickou skupinu.Ne snad že by ti Ninagem nedotčeni měli úplnou smůlu,je ale celkem pravděpodobné že fandové se budou bavit o něco víc...60% ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik LEGO Ninjago série som bol dosť sklamaný. Niežeby som od tohto filmu čakal veľa, ale Ninjago je niečo úplne iné. Film odštartoval novú tématickú LEGO sériu a tak to nemá ani s pôvodnymi stavebnicami/seriálom skoro nič spoločné. Je to dosť veľký mínus. Aj napriek tomu, že sa tvorcovia ako-tak snažili zachovať pôvodný výzor a postavy nindžov, veľmi sa im to nepodarilo. Vo filme sú z výborných postáv (Kai, Jay, Cole, Zane, a Majster Wu) úplne iné postavy, ktoré sa odlišujú od ostatných. A trápna Nya bola už niekto úplne iný. Celý príbeh bol úplne iný. Film sa hrá na emocionálny film s neskutočne veľkou myšlienkou. Celé je to jedná veľká nepodarená paródia na Star Wars, v ktorej je Lloyd Luke Skywalker a Garmadon Darth Vader atď. A najhoršie na tom je, že to robia pre deti. Malé 6-7 ročné deti prídu do kina na "rozprávku", zasmejú sa na tých zopár vtipoch a odídu. A viac nič. Nepochopia to. LEGO Paródie na Star Wars mám rád, nie však v takomto prevedení. Napr. výborne sa vydaril televízny seriál Lego Star Wars: Droid Tales. Meowthra (veľká živá mačka) bola úplna hlúposť a úplne narúšala celý príbeh a dej. Všetko sa tu miešalo, moderná technológia, nindžovia, mačky.. Jeden veľký neoriginálny mix. Takže príbeh bol dosť odfláknútý a nepáčil sa mi. Čo sa týka technickej stránky, film je urobený veľmi dobre. Špičkové stop-motion s pridanou 3D animáciou tu pôsobilo celkom dobre až na to, že sa tu len "bezdôvodne" bojovalo a scény sa mihali jedna za druhou, a bolo to dosť chaotické. LEGO filmy neberiem vážne. Neexistuje vážny LEGO film. A tento rozhodne patrí medzi ne. Veľmi premarnený nápad. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Motiv problémů ve vztahu mezi otcem a synem se táhne celou sérií. Zatímco v Lego příběh to byl plně funkční rámec, do kterého byl příběh zasazen, v Lego Batmanovi byl podaný z pohledu sebestředného a smutného otce Batmana, tady je to z pohledu syna Lloyda, který se zoufale snaží přimět svého čtyřrukého otce-záporáka, aby se konečně jako otec začal chovat. A celé to ztratilo jiskru i smysl pro humor. Lego je jen prostředek, jak vyjádřit rodinnou problematiku. Není důležité, postavičky by klidně mohly být kreslené nebo ze dřeva. Snímek divákovi předkládá především sentiment s očekávaným završením. SHNRUTÍ: Když je u animovaného filmu nejlepší úvodní hraná sekvence s Jackie Chanem .... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Lego filmy jsou horší a horší, a tímto tempem budou brzy zřejmě už úplně nejhorší. Jackie Chan na začátku potěší, ale jakákoli afinita na HK kung-fu filmy zmizí okamžitě s přechodem do kostičkového světa, a odhalí se zrůdná pravda že toto je prázdná nápodoba Transformerů, nebo snad Strážců Vesmíru. A ono pokud už tak strašlivě vyprázdněné předlohy zadaptujete jako něco ještě o dost hloupějšího, tak to bolí i lidi ve vedlejším kinosále. Bohužel bez velké snahy o "Lego parodování" jako tomu bylo u Batmana, i bez snahy o přesah jako tomu bylo u prvního filmu, tohle už je jen další tupý bumprásk animák pro nejmenší. 4/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Už ohranejší lego film a žiaľ najslabší. Kvalita padla a celkovo je film určený mladšiemu publiku. Jackie Chan na začiatku poteší ale dej je taký chaotický že aj to dieťa zabudne o čom to vlastne bolo. Zhrniem to len že ide o klasickú zápletku zlého otca a jeho strateného a nechceného syna. Radšej deckám pustite Batmana či prvý Lego MOVIE. Ninjovia však tiež možu zaujať no väčšinu neosloví. 2* ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)
  • Tvorcovia si dali špeciálne záležať na bojových scénach, ktoré sú už tradične silnou stránkou Lego filmov. Ich choreografiu vytvoril Jackie Chan. (krasomama)
  • Film mal premiéru vo Fox Theater vo Westwood Village, 16. septembra 2017. (LuiCJ)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama