Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (96)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přítomnost versus budoucnost. Anebo je to všechno jinak vzhledem k alternativním časovým liniím, v nichž dochází k nejzásadnějším změnám v životě Loua, Jacoba a Nicka? Jistě netřeba osvěžovat, co se událo v jedničce. Lou díky cestování v čase pohádkově zbohatl, ale jeho osud se brzy naplní. Poté, co byl střelen do choulostivých míst, je opět nutné cestovat v čase, aby k jeho vraždě nedošlo. Stará parta spojí síly a vířivkou, která je strojem času, se nedopatřením dostane do roku 2025, kde na ni čeká nejedno záludné překvapení. Každý může být v budoucnosti vrahem, který byl vyslán, aby změnil minulost (ano, na zmínku o Terminátorovi skutečně dojde) a ke všemu se trio setkává s Adamovým synem, o kterém neměli ani potuchy, i když původně hledali jeho tátu, který byl z vraždy hlavním podezřelým. Adam v podání Johna Cusacka se v pokračování objeví už jen na okamžik. Tvůrčí tým z jedničky nedostál změn. Na režijní sesli už poměrně zkušený Steve Pink, scénář opět dodal Josh Heald. A oba se zřejmě domluvili na tom, že pokračování musí být desetkrát střelenější a zamotanější, i když to z tohoto hlediska vychází lépe pro střelenou eventualitu na nejrůznější způsoby. Asi nejvíc překvapí, že dvojka je podstatně hardcore, než její podstatně invenčnější předchůdce. Zde se cílí na kozy, genitálie, pěkné slečny, na odkazy a citace nejrůznějších slavných i méně slavných filmů a songů, zvratky, gay sex ve zvrácené tv show a já nevím, co ještě, protože je toho poměrně dost. Vlastně celý film je takto sestaven. Dvojka je vlastně jen jakási šňůra, na které je navlečen humor všeho druhu, fekální nevyjímaje. A do toho se nezapomíná pátrat po vrahovi Lou. Tak jestli vám tyhle atributy k dobré komedii stačí, neměla by vám dvojka uniknout. Trio Rob Corddry, Craig Robinson a Clark Duke je vtipné a jejich humor je neokoukaný. Cestovat s nimi časem - rovná se humorná kravinka - jak se patří. 70% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhé dielo Hot Tub Time Machine, v porovnaní s tým prvým, je niekoľko krokov späť. Samotný príbeh je viac ako nestabilný, jednotlivé dialógy nie sú dostatočne vtipné (ani tú úroveň z prvého diela nedosiahnu) a samotný záver (spolu s obrázkami z minulosti) je nič iné, len jeden zlý vtip. (R. Corddy stále dobrý.) Škoda, pretože prvé dielo bolo celkom slušné! Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vonkoncom sa nestotožňujem s komentármi naokolo. Jednotka mne osobne veľmi vtipná neprišla, ale pri dvojke som sa nasmial až až. Nie je tu ani náznak nejakej ambície - skrátka film vie, že je blbina a tak len kopí jednu absurdnú scénku za druhou. Jednoducho parta komikov freestyluje a jamuje. A to je presne čo ja od komédie s názvom "Hot tub time machine" očakávam. V podstate až prekvapivo dobrá vec, ktorá je na rovnakej úrovni ako Ferrellove Land of the lost - tzn. fajnšmekrovina, ktorú divák očakávajúci konvenčnejšiu komédiu nedá. P.S.: Film som pozeral opitý. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Je to marný, je to marný, je to marný. Točit dvojky komedií tak, že se pokusíme zopakovat vtipy z jedničky, akorát v jinačím kabátě prostě nefunguje. Dialogy jsou při nejlepším trapné, každá potenciálně vtipná scénka je roztažená do nesnesitelné délky a hlavně základní premisy filmu (cestování časem/budoucnost) přinesou jen málo zajímavých nápadů a i ty zašlape postupně do země scénáristická neschopnost a trapný fekální humor. I to cestování časem je většinou úplně blbě a nedává smysl. Jednička byla docela zajímavá a originální. Dvojka je katastrofa. Snad někoho nenapadne v tom pokračovat. A jestli tak, snad zase s Johnem Cusackem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama